Cultura, marketing online si seriozitate nemteasca

BUCURESTI - 9 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Live site

Am oferit SEO in Germania, am facut-o si pe asta. La prima vedere am spune ca nu mai e nimic de zis. Oh, dar mai sunt atat de multe de zis si de facut.

Musical Paket (Germania)

O mica firmulita din Romania a crescut performanta unei companii din Germania care a ajutat 4.141 de cetateni europeni sa cumpere cultura

Craft Interactive

Ce am facut pentru MusicalPaket?

Am stat in multe discutii si le-am luat de la capat, ca sa intelegem ce-i cu business-ul clientului, pentru ca momentan Romania nu se bucura de servicii de turism muzical. Si cu aceasta ocazie am invatat lucruri noi.

Am inceput apoi sa cream

Rebranding-ul a fost primul, am redesenat si dezvoltat noul site, am optimizat procesul de comanda, apoi am inceput magia SEO iar Musical Paket a pus cireasa pe tort, reactivand campania de Search Advertising.

Nu-ti facem comparatii intre statisticile obtinute de client inainte de a prelua noi online-ul lui, fiindca n-a avut cifre demne de mentionat. Iti zicem doar ca am scazut bouncerate-ul cu vreo 40%.

Strategia de marketing online

Stim ca germanii sunt seriosi si ca fac lucrurile simple si bune, asa si cu planul de marketing pentru Musical Paket: face Search Advertising local in Germania, sta linistit pentru ca de SEO se ocupa in Romania Craft Interactive si isi ajuta clientii sa se culturalizeze si mai mult. Pentru ca piata de musicaluri s-a dezvoltat atat de mult acolo incat a inceput lupta competitionala si… atunci cand piata cauta nevoi in Google tu trebuie sa fii acolo printre primii, sa le satisfaci, nu?

Ce-am obtinut?

In cele 6 luni analizate au ‘sunat la usa’ online a clientului peste 91.000 de vizitatori, ce s-au plimbat prin site generand peste 519.000 de afisari si s-au generat 11.829 de solicitari de pachete. Vorbim de o crestere a performantei de peste 30%, cu alte cuvinte o mica firmulita din Romania a crescut performanta unei companii din Germania care a ajutat 4.141 de cetateni europeni de calitate sa cumpere servicii de calitate in zona culturala de calitate. Am abuzat de cuvantul calitate, nu? A fost abuz intentionat.

Analizand datele analitice observam ca MusicalPaket nu are doar clienti din Bavaria, zona care a generat multe conversii, ci si Austriecii si Elvetienii au cerut serviciile clientului nostru. Si continuand cu povesti se pare ca Hamburg a fost cel mai vizitat oras si cel mai solicitat spectacol a fost ‘The Lion King’. Sa fie oare din cauza ca generatia actuala a fost influentata de Disney in copilarie si a crescut cu frumoasele povesti despre leul curajos? Nu stim, stim doar ca noi suntem bucurosi ca am scris acest studiu de caz.

Ti-a placut? Vrei sa incepem si cu tine povestea online-ului? Contacteaza-ne si hai sa incepem cu o cafea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/craft-interactive-srl/cultura-marketing-online-si-seriozitate-nemteasca