Magie SEO AutoNovo by Craft Interactive

BUCURESTI - 18 mai 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru ca nu iti cumperi in fiecare zi o masina si pentru ca vrem ca momentul alegerii ei sa fie ceva placut, fara batai de cap... din aceasta dorinta a luat nastere un serviciu online gratuit menit sa te ajute, cu ajutorul diferitelor tool-uri, sa iei decizia cea mai buna. Si pentru ca un astfel de proiect avea nevoie de putina magie SEO, am scuturat bagheta peste el si iata mai jos ce a iesit.

Care a fost implicarea noastra?

- am reusit sa pozitionam site-ul in prima pagina din Google dupa cuvinte cheie relevante domeniului auto;
- am scazut numarul vizitelor dupa sintaxele de brand si cresterea vizitelor dupa cuvinte cheie relevante domeniului (sintaxe folosite, marci, modele, etc.);
- am crescut si am sustinut traficul provenit din motoarele de cautare;
- am crescut notorietatea site-ului pe motoarele de cautare.

Rezultatele?

In urma procesului de optimizare am atins prima pagina in Google dupa cuvintele cheie:
promotii auto, configureaza masini, promotii masini, oferte auto, oferte auto noi, autoturisme noi, compara masini, automobile noi.

La inceputul anului 2009 site-ul avea 6,500 de vizite din motoarele de cautare, iar la un an de la inceperea magiei seo are peste 22,000 de vizite. Traficul motoarelelor de cautare a crescut procentual de la 17,82% la 47,30% ... ah, iar numarul click-urilor pe cuvinte cheie a crescut de la 2,069 la... peste 14,000. Iar cireasa de pe tort: Autonovo a obtinut PageRank 7, fiind singurul site din Romania de gen cu o asemenea nota oferita de Google.

Daca vrei sa-ti povestim mai multe despre magiile noastre SEO si nu numai, poti sa ne contactezi oricand.