Sarbatori ca-n povestile Craft!

BUCURESTI - 22 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Inchide-ti ochii, relaxeaza-te si porneste-ti imaginatia: parcurile sunt albe, patinoarele sunt mai pline ca niciodata, trotuarele sunt pline de omat, luminitele colorate danseaza mistic pe strazi, in casa e caldut langa brad, iar intr-un colt intunecat Frank Sinatra concureaza in surdina cu claxoanele strazilor. Sigur va castiga lupta pentru ca am primit iarna cu adevarat si iarna ne place muzica, ne place sa zambim mai mult si ne incanta prezenta apropiatilor si mai mult. E timpul sa ne linistim, e momentul sa punem pe hold grijile si sa prioritizam buna dispozitie pe todolist-ul nostru din ultima saptamana a anului. Sunt sarbatorile! Stim ca stiai, dar suntem entuziasmati si vrem sa impartasim cu tine bucuria momentelor speciale.

Sarbatori ca-n povestile Craft!
 Anul viitor iti vom pregati surprize ce iti vor face viata mai verde si mai frumoasa 

Craft Interactive

Anul trecut pe vremea asta spuneam povesti de sarbatori, te primeam langa semineu cu o cana de vin fiert si glumeam pe seama crizei cu optimismul ce ne caracterizeaza. Anul acesta te primim cu un ceai fierbinte anti raceala, anti criza si te primim cu acelasi optimism, pentru ca in 2010 am facut din nou proiecte frumoase, am cunoscut alti oameni minunati, am invatat iar lucruri interesante si am crescut in pozitii pe Google si mai mult.

Promitem ca anul viitor iti vom depasi asteptarile, ca iti vom pregati surprize ce iti vor face viata mai verde si mai frumoasa, promitem ca vom comunica mai mult si ca vom fi si mai cuminti pentru grasul ala imbracat in rosu cu cizme negre ce ne aduce zambete pe buze, in aceasi dimineata rece a fiecarui an.

Iti dorim sarbatori ca-n povesti, petrecere de neuitat alaturi de colegi iar daca ai avut-o deja iti dorim sa iesi din mahmureala cat mai repede si sa ai grija unde te trezesti dupa revelion… glumim, evident. Un an nou plin de impliniri, de targeturi atinse, de mariri salariale, de teambuilding-uri aventuroase si concedii exotice. La multi ani!

Echipa Craft Interactive