Comunicat privind inceperea proiectului privind acordarea de sprijin financiar - GRANT HoReCa pentru SC Sibiul Vechi SRL

Sibiu - 17 ianuarie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Turism

SC SIBIUL VECHI SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”GRANT HoReCa” proiect nr RUE 373 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi HoReCa”

Sigle

Sigle

COMUNICAT PRIVIND INCEPEREA PROIECTULUI PRIVIND Acordarea de sprijin financiar – GRANT HoReCa pentru

SC Sibiul Vechi SRL

 

SC SIBIUL VECHI SRL  anunta lansarea proiectul cu titlul ”GRANT HoReCa” proiect nr RUE 373  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi HoReCa”, instituită prin OUG nr 240/2020. Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investitii si Promovare a Exportu-lui, denumita AIMMAIPE, respectiv 06.12.2021-05.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă acordarea ajutorului de stat sub forma de grant, prin Schema de ajutor de stat instituita prin OUG nr.224/2020 in contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni, -achitarea obligatiilor fiscale, precum si a altor creante bugetare administrate de organul fiscal central, care se inregistreaza la plata la data acordarii ajutorului de stat, pana la expirarea perioadei de 6 luni de la data primei plati.

 

Valoarea proiectului este de 504.950 lei (valoarea totala) din care : 504.950 lei grant si 0 lei cofinanțare.

Proiect finantat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului în ca-litate de furnizor.

 

 

 

Persoană de contact:

Bobeș Maria

0744542400

           sibiulvechi@yahoo.com

Despre CRAMA SIBIUL VECHI SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:


-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-achitarea obligatiilor fiscale, precum si a altor creante bugetare administrate de organul fiscal central, care se inregistreaza la plata la data acordarii ajutorului de stat, pana la expirarea perioadei de 6 luni de la data primei plati.