In 2009 Blue Nun va intra in casele voastre

BUCURESTI - 28 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Marca Blue Nun – una dintre cele mai cunoscute game de vin produse in Germania, a fost adusa in Romania de Cramele Halewood.

In 2009 Blue Nun va intra in casele voastre

Producatorul vinurilor Blue Nun este Sichel-Langguth GmbH, iar proiectul este coordonat in Romania de cel mai tanar membru al familiei Patrick, care s-a alaturat in septembrie Departamentului de Marketing al Cramelor Halewood.
Avand o abordare cu totul inedita, 'calugaritele' au facut posibil primul contact al celor mai importante retele de retail cu vinul Blue Nun.
Adoptand aceasta metoda de captare a atentiei, actiunile vor continua in urmatoarele luni, avand ca tinta consumatorul final.
Pentru inceput au fost aduse in Romania 3 sortimente de vin: Blue Nun Qualitätswein, Blue Nun Rivaner Franken si Blue Nun Sparkling wine - Gold Edition.
Blue Nun, una dintre cele mai vechi marci de vin german, a fost creata in 1921 de catre H. Sichel Sohne care ulterior a fuzionat cu Langguth. Brandul « Blue Nun » a revigorat imaginea vinurilor albe din Rheinhessen si a adus o garantie in plus prin vinificarea moderna propusa de Sichel.
Blue Nun Qualitätswein este realizat prin cupajarea soiurilor Silvaner, Muller-Thurgau si Riesling. Vinul are un caracter lejer, suav, bine echilibrat si poate intra in componenta unor retete culinare ce pot fi apoi acompaniate de acelasi vin la masa. De exemplu se poate folosi in reteta puiului cu sos de smantana si ciuperci pentru ca apoi sa fie apreciat in compania acestuia. Este interesant si ca aperitiv lejer.
Blue Nun Rivaner Franken prezentat in sticla bleu « Di Wang » sau « Bocksbeutel » tipica Franconiei este un vin din soiul Rivaner. Gustativ este dominat de notele de citrice, in special grapefruit. Poate fi servit cu calcan acompaniat de sparanghel si sos olandez - chiar poseda usoare note olfactive in post-gust ce amintesc de sparanghel si anghinare.
Blue Nun Gold Edition cu foita de aur de 22 de carate, este un vin spumant festiv si surprinzator prin opulenta petalelor din pretiosul metal. Este un spumant demisec cu bule fine si aciditatea placuta, ideal ca aperitiv al unei ocazii deosebite sau poate acompania un desert lejer la o cina romantica.

Despre Cramele Halewood

Grupul Halewood adauga astfel, alaturi de renumitele case de vinuri deja existente precum Fournier Pere & Fils, Andre Lurton si Hugel & Fils-Franta, Antinori-Italia, Torres, Vicente Gandia si Vega Sicilia-Spania, Concha Y Toro–Chile, Trapiche-Argentina, Villa Maria-Noua Zeelanda, Adega Do Cantor – Portugalia, Simonsing-Africa de Sud, si Langguth din Germania. “Toate acestea sunt vinuri care inseamna ceva pentru regiunea din care provin si care sunt produse de companii de familie cu valori similare companiei noastre” a declarat Dan Ioan Muntean, Director General al Grupului Halewood.
www.bluenunwines.com
crina.budreala@halewood.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cramele-halewood/in-2009-blue-nun-va-intra-in-casele-voastre