Trofeul Someleriei Cramele HALEWOOD 2008 - A inceput prima etapa de pregatire la Pivnitele Rhein & Cie 1892 Azuga

BUCURESTI - 14 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand de ieri primii cursanti din cadrul Trofeului Someleriei 2008 au trecut pragul Pivnitelor Rhein & Cie 1892 Azuga, unde se desfasoara prima etapa de pregatire (12- 16 octombrie) din cadrul editiei din acest an a Trofeului Someleriei, etapa ce finalizeaza fazele de preselectie desfasurate intre 22 septembrie-6 octombrie.

Trofeul Someleriei Cramele HALEWOOD 2008  -  A inceput prima etapa de pregatire la Pivnitele Rhein & Cie 1892 Azuga

Pentru al treilea an consecutiv, Cramele Halewood organizeaza Trofeul Someleriei avand alaturi Clubul National al Someleriei din Romania.
In urma preselectiilor, desfasurate pe baza CV-urilor in principalele orase din tara, unde mediul HoReCa sustine aceasta initiativa, concurentii selectatii (aproximativ 45), vor participa la una din cele 2 etape de pregatire in vederea semifinalei si finalei Trofeului, etape ce se vor desfasura in intervalele 12- 16 octombrie si 20-23 octombrie, la Pivnitele Rhein & Cie 1892 Azuga .
Semifinala se va desfasura in data de 6 noiembrie la Pivnitele Rhein & Cie 1892 Azuga, iar finala in 7 noiembrie la Bucuresti, in Amfiteatrul “Marian Bugan” din cadrul THR-CG.
Tematica sezonului de pregatire cuprinde informatii despre lumea viei si vinului, despre productia viticola, reguli de servire, asocierea bauturilor si analiza meniurilor, specificatii legate de activitatile de marketing si de sommelier, degustarea vinului spumant ce se produce la Pivnitele Rhein & Cie de mai bine de 115 ani si nu in ultimul rand vizitarea acestor pivnite.

Multumim partenerilor media ai evenimetului : Romanian Wine&Art, Secrete de Chef, Good Food, Food & Bar, HRB Expert si Horeca Romania care sustin acest demers de promovare si formare a sommelierului ca principal liant intre strugurele din vie si vinul din paharul consumatorului, “cel care desavarseste tot parcursul pe care il are vinul, contribuind la succesul sau esecul unei sticle de vin” conform celor sustinute de Alfred Binder- Brand Manager Cramele Halewood.

Despre Cramele Halewood

Cu o vechime de peste 55 de ani, Cramele Halewood, a cucerit in ultimii ani, o pozitie remarcabila in domeniul producerii si comercializarii vinurilor de calitate inalta si de top, rezultat al investitiilor in perfectionarea tehnologiilor, experientei si echipei de oenologi. Cele mai cunoscute branduri ale companiei sunt: Byzantium, Prahova Valley, Cherry Tree Hill precum si spumantul Rhein Extra.
Crina Budreala
Tel: 021.23.18.559
Fax: 021.23.11.232

crina.budreala@halewood.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cramele-halewood/trofeul-someleriei-cramele-halewood-2008-a-inceput-prima-etapa-de-pregatire-la-pivnitele-rhein-cie-1892-azuga