Halewood Romania participa la targul international Vinexpo de la Bordeaux

BUCURESTI - 11 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

În perioada 21-25 iunie 2009, vinurile Halewood România vor fi prezente la Bordeaux, la târgul internaţional Vinexpo. La ediţia din acest an vor participa aproximativ 2300 de expozanţi şi subexpozanţi, din peste 45 de ţări din întreaga lume.

Timp de 5 zile, la standul României, echipa Halewood va prezenta cel mai nou brand din portofoliu, Hyperion, alături de deja consacratele Byzantium, Cherry Tree Hill şi Rhein Extra. Byzantium Rosso di Valachia 2007 şi Hyperion Cabernet Sauvignon 2006 au primit recent medalii de bronz la Decanter World Wine Award 2009, prestigiosul concurs ce are loc în fiecare an în Marea Britanie.

“Acest eveniment care se desfăşoară în Europa o dată la 2 ani şi la care Halewood are o prezenţă constantă, ne oferă ocazia de a promova vinul românesc la nivel internaţional, dar şi de a cunoaşte oferta producătorilor din alte ţări. Este bineştiut că soiul Fetească Neagră, soi autohton românesc, este identificat şi reprezentat cel mai bine în România de Grupul Halewood, de aceea ne dorim să-l facem cunoscut şi consumatorilor de peste hotare”, ne-a declarat domnul Mihai Chitic, Director Comercial al Halewood România.

Vor fi prezentate la Bordeaux vinurile din recolta 2008 în conceptul de “vie unică” (“single vineyard”) nou pentru Halewood pentru soiuri precum Pinot Noir, Viognier - Chardonnay şi Shiraz - Merlot. Acestea provin din Podgoria Dealu Mare unde s-au identificat areale mici, cu condiţii specifice care dau vinurilor o tipicitate a soiului bine exprimată şi care, suntem siguri că, vor impresiona în mod plăcut.

Despre Cramele Halewood

Halewood România este cel mai mare exportator de vinuri româneşti, cu parteneri în întreaga lume, exporturile anuale înregistrând aproximativ 4 milioane de sticle.
Alina Roşu – Director Marketing Cramele Halewood
Tel: 021 231 8559/Fax: 021 2318561/Mobil: 0746 026 706
E-mail: alina.rosu@halewood.com.ro

alina.rosu@halewood.com.ro