Poezia lui Leonard Cohen si vinului romanesc se intalnesc a doua oara

BUCURESTI - 3 septembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cu ocazia celui de-al doilea concert din Romania, spectatorii cu invitatii si bilete VIP cat si echipa lui Leonard Cohen vor fi intampinati la Stadionul Tineretului, Iolanada Balas Soter, la fel ca anul trecut, cu un vin dedicat: 480 de sticle de Menestrel, un Merlot produs la Ceptura, Dealu Mare de catre Crama Rotenberg

« Geniul poeziei lui Cohen mi-a fost aproape de suflet intreaga viata si sunt onorat sa pot intoarce macar un pic din placerea pe care mi-a daruit-o. Anul trecut am produs o editie limitata ne-comerciala, de 480 de sticle cu etichete personalizate, cu ocazia primei sale veniri in Romania. Vinul de atunci a primit intre timp si un nume, Menestrel, brand sub care va fi disponibil foarte curand si in retail. Este un vin facut din suflet, exclusiv manual, dupa traditia marilor vinuri », explica Mihail Rotenberg, proprietarul Cramei Rotenberg.

De curand, vinul superpremium produs de Crama Rotenberg a fost declarat de catre un juriu de experti si jurnalisti specializati drept « cel mai bun Merlot din Romania », in urma unei degustari comparative care a acoperit toata oferta de pe piata romaneasca.

Pentru detalii:
office@rotenberg.ro
www.rotenberg.ro

Despre Cramele Rotenberg SRL

Crama Rotenberg produce folosind metode artizanale,vinuri rosii de exceptionala calitate , din struguri cultivati in viile proprii.. Vinul nu este filtrat. Invechirea se face in baricuri de stejar romanesc timp de cel putin 12 luni. Merlotul Rotenberg din 2006 a fost clasificat de un juriu de experti ca fiind 'cel mai bun Merlot din Romania'.
Roxana Benedict
roxana.benedict@rotenberg.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cramele-rotenberg-srl/poezia-lui-leonard-cohen-si-vinului-romanesc-se-intalnesc-a-doua-oara