ICE - Un site pentru perioada de vara anuntat de Cratima Interactive si XcellenceIT

BUCURESTI - 8 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Cratima Interactive si XcellenceIT anunta cu mandrie lansarea unui nou web site in limba engleza - http://www.issans.com/ice/ Site-ul a fost creat in colaborare cu o companie de marketing din SUA.

Site-ul Instant Consumer Evaluation (ICE - Evaluarea Instanta a Raspunsurilor Clientilor) prezinta o metodologie de cercetare care furnizeaza rezultate concrete cu o mare viteza. Acesta este cel mai mare avantaj al noii solutii: conceptele de produse si servicii noi pot trece de la faza ideii la faza prezentarii in termen de zile, mai degraba decat saptamani. Ca si pentru Cratima, pentru echipa ICE timpul si termenele-limita sunt foarte importante.

Scopurile site-ului sunt: sa informeze vizitatorii despre noua solutie oferita, sa prezinte aplicatii din viata reala, sa arate informatii despre companie, si in cele din urma sa furnizeze o metoda de achizitie. Pagina de contact este astfel o parte esentiala in crearea site-ului. Compania a considerat ca a contacta o persoana este mult mai atractiv decat a trimite un email catre un adresant necunoscut. Prin urmare, pagina de contact include si persoane de contact.

Sunt doua categorii care prezinta aplicatii ale noului produs: Cum functioneaza ICE si Rezultate. Fiecare categorie are informatii detaliate, grafice si imagini. Detaliile paginii de Rezultate pot fi vazute ca si fisiere PDF. Un element cheie al procesului de prezentare al ICE este ca alti utilizatori ai aplicatiei pot urmari rezultatele sesiunii in timp real in locatii multiple la nivel global.

Pentru Florin Visoiu, Director de Marketing in cadrul Cratima, aspectul cel mai impresionant al site-ului este grafica acestuia. 'Clientul a vrut un site cu impact asupra privirii. Cu aceasta idee in minte, site-ul final nu putea sa nu fie foarte atractiv' a mai declarat Florin Visoiu.

Compania care detine produsul este Issues & Answers. Este o organizatie care pune accentul pe client, prin urmare Cratima si XcellenceIT au apreciat faptul ca o au ca si partener.

Cratima Interactive este o companie de web design si software activa in lumea intreaga din 1999. Portofoliul este impresionant si poate fi accesat vizitand web site-ul companiei - www.cratima.com. Cratima cauta intotdeauna solutii creative la cererile diferite de web design si aplicatii software din partea noilor clienti.

Despre Cratima

Autor: Olivian Breda
Adresa: Str. Sirenelor Nr. 3, Bucuresti, 050856, Romania
Telefon: +40 21 410 20 27, +40 21 410 59 76