O noua imagine pentru site-ul Pegas prin Cratima Interactive si XcellenceIT

BUCURESTI - 18 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Cratima Interactive si XcellenceIT anunta lansarea unui nou web site al unei companii de business: http://www.pegas.ro Standardul de calitate este, si in acest caz, foarte ridicat.

O noua imagine pentru site-ul Pegas prin Cratima Interactive si XcellenceIT

Colaborarea cu Pegas a inceput ca urmare a unei potriviri in modul cum se abordeaza afacerile. Pentru Pegas, ca si pentru persoanele care au realizat site-ul, respectarea clientilor, in toate formele, este esentiala. Alte valori ale Pegas, pe care Cratima si XcellenceIT le saluta, sunt furnizarea de solutii excelente, respectul intre membrii echipei, lucrul cu entuziasm, dar mai ales respectarea angajamentelor.

Cristian Necula, manager de proiecte pentru Cratima, considera ca motto-ul Cratima Interactive 'It's deadline. It's done.' urmeaza foarte bine valorile Pegas. Astfel, potrivit lui, 'Este important sa vezi ca o companie de puterea lui Pegas pune atata importanta pe indeplinirea angajamentelor. Cratima chiar merge un pas mai departe si se refera si la incadrarea in timp, insa si simpla implinire a angajamentelor este de laudat.' Reprezentantul Cratima considera ca pentru o companie de web design faptul ca ai clienti puternici spune multe despre profesionismul tau si de increderea in tine ca si companie, din perspectiva pietei.

Cea mai importanta facilitate a site-ului proaspat lansat este crearea unei interfete de comunicare din partea companiei. Clientii nu doar ca afla rapid informatii despre Pegas, dar pot intra in contact cu reprezentantii companiei.

Site-ul are un aspect business, iar culorile folosite nu sunt puternic contrastante. Logoul companiei este prezent pe toate paginile site-ului, si este plasat astfel incat sa aiba vizibilitate maxima. Cele mai importante sectiuni ale site-ului sunt: Consultanta (prezinta detalii despre abordarea firmei), Instruire (se furnizeaza detalii despre oferta Pegas), Clienti (se prezinta inclusiv studii de caz), Despre noi, Cariere si Contact. Acestea pot fi accesate de pe orice pagina, prin meniul principal al site-ului. Site-ul a fost creat astfel incat sa furnizeze un maximum de flexibilitate.

Ca element de noutate, site-ul foloseste pentru partea de comunicare, alaturi de email si telefoane, o interfata asemanatoare cu instant messaging. Este vorba de un formular online pentru care timpul de raspuns este unul foarte bun. Pentru partea de programare web a site-ului, programatorii au folosit tehnologia de dezvoltare PHP, o tehnologie foarte flexibila si cu o raspandire in crestere.

Cratima Interactive si XcellenceIT se bucura pentru realizarea unui nou web site de impact si spera la colaborari viitoare cu Pegas.

In Romania Pegas este lider absolut de piata in domeniul consultantei si instruirii pentru sisteme de management bazate pe standarde internationale. In ceea ce priveste dimensiunea afacerii, compania Pegas are peste 750 de companii client si lucreaza cu 35 de consultanti in 6 birouri regionale.

Cratima Interactive este o companie de web design si software activa in lumea intreaga din 1999. Portofoliul este impresionant si poate fi accesat vizitand web site-ul companiei - www.cratima.com. Cratima cauta intotdeauna solutii creative la cererile diferite de web design si aplicatii software din partea noilor clienti.

Despre Cratima

Autor: Olivian Breda
Adresa: Str. Sirenelor Nr. 3, Bucuresti, 050856, Romania
Telefon: +40 21 410 20 27, +40 21 410 59 76
+40 21 402 81 76, +40 21 402 89 19
Telefon/Fax: +40 21 315 76 12
E-mail: office@cratima.com
Web site: www.cratima.com
contactus@cratima.com