Pasionati de web site-uri

BUCURESTI - 8 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

'Pasiune pentru asigurari' - acesta este lucrul care va va convinge sa vizitati site-ul www.northerncounties.com Avand ideea de pasiune in minte, veti putea intelege de ce vizitatorii site-ului se intorc din nou si din nou.

Pasionati de web site-uri

Compania reprezentata de acest site este Northern Counties. Aceasta este o companie de brokeri independenti de asigurari care s-a format inca din 1928. Cu o experienta in asigurari de peste trei sferturi de secol, Northern Counties au ajuns sa fie unul din cei mai importanti brokeri de asigurari din Marea Britanie. Acestia furnizeaza toate tipurile de asigurari generale altele decat de viata si opereaza cu unele dintre cele mai mari companii de asigurare din lume.

Cratima a fost impresionata de faptul ca unul dintre scopurile companiei a fost acela de a se asigura ca clientii vor primi un serviciu rapid, prietenos si de incredere. Mai mult decat atat, Cratima nu putea sa fie legata mai puternic de o companie decat de Northern Counties, companie care a facut afirmatia: 'Lucrurile la care tii cel mai mult vor fi protejate'. Deoarece securitatea le aminteste clientilor despre Cratima, legatura intre Cratima si Northern Counties a devenit una puternica. In cateva saptamani, proiectul pentru un nou site s-a transformat intr-un web site live si Cratima este mandra sa anunte lansarea acestuia.

Lay-out-ul site-ului urmeaza ideea unui business profesionist, punandu-se un puternic accent pe structura si organizarea informatiei, mai degraba decat pe designul inovativ. Pentru clientii orientati spre metode tranditionale, care prefera sa comunice prin telefon, pe pagina principala este afisat un numar de telefon direct, cu un font mare. Site-ul, ca majoritatea celor realizate de Cratima, are un site map, care este foarte util pentru search engine-uri si pentru a gasi informatia rapid. In afara de meniul principal de pe partea stanga, pe homepage pot fi gasite linkuri catre cele mai populare servicii ale www.northerncounties.com

Pentru a ii ajuta pe clientii Northern Counties sa incheie afaceri online mai degraba decat sa fie obligati sa viziteze sediul unei companii de asigurari, exista o sectiune de Download. Aici, viitorii clienti pot download-a, completa si apoi trimite fie prin email, sau fax, sau posta formularele necesare.

Compania care a creat site-ul, Cratima, este o companie de web design care activeaza atat pe piata internationala, cat si pe cea interna. In Romania Cratima este prezenta din 1999. Portofoliul este impresionant si poate fi accesat vizitand site-ul companiei - www.cratima.com

De altfel, Cratima este permanent in cautarea de a veni cu solutii la diversele solicitari de realizare de web design ale noilor clienti.

Despre Cratima

Autor: Olivian Breda


Web site: www.cratima.com
E-mail: office@cratima.com
Telefon: +40 21 410 20 27, +40 21 410 59 76
+40 21 402 81 76, +40 21 402 89 19
Telefon/Fax: +40 21 315 76 12
contactus@cratima.com