Web site-ul Cratima a primit primul sau premiu pentru web design

BUCURESTI - 8 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

DesignsFirms a acordat premiul DesignFirms Web Award pentru site-ul Cratima - www.cratima.com

Fiti printre primii care vad premiul luat de Cratima:

Web site-ul Cratima a primit primul sau premiu pentru web design

DesignFirms, compania care ne-a acordat premiul, are ca scop facilitarea contactului intre persoane care cauta designeri pe baza expertizei, a orasului, sau tarii si acei designeri. Cu peste 120 de categorii in directorul web si cu peste 1.100 de locatii in lumea intreaga, oportunitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste posibilitatile de a ajunge la clienti.

Membrii juriului DesignFirms considera web site-ul www.cratima.com ca fiind unul din cele mai bune de pe Internet. Prin urmare, ei au acordat Cratima DesignFirms Web Award.

Premiile de web design ajuta la cresterea credibilitatii unui web site. Este important sa poti arata unui client, partener de afaceri sau prienten ca poti furniza un mediu web extraordinar si ca site-ul tau iese in evidenta. Am primit deja felicitari din partea clientilor care au vizitat site-ul, dar acest premiu intareste credinta noastra: Cratima poate sa furnizeze rezultate exceptionale.

Pe masura ce Internetul se dezvolta, cresc si standardele site-urilor care il formeaza. Faptul ca am primit un premiu la standardele anului 2006 demonstreaza ca web site-ul Cratima urmeaza cerintele recente de web design.

Dezvoltarea site-ului Cratima a solicitat timp, dedicare si mult efort. Toate acestea au meritat din plin, deoarece clientii nostri sunt multumiti de rezultate. Acesta este cel mai important premiu pentru noi - satisfactia clientilor.

Daca aveti comentarii despre aceasta stire, abia asteptam sa le auzim! Ne puteti scrie folosind datele de contact de mai jos.

Despre Cratima

Autor: Olivian Breda
Adresa: Str. Sirenelor Nr.3, Bucuresti, 050856 Romania
Telefon: +40 21 410 20 27, +40 21 410 59 76