Novensys şi Create Direct propun clienţilor mobilitate şi control decizional

BUCURESTI - 22 iulie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Novensys a implementat, prin intermediul Create Direct, o nouă campanie de marketing direct de promovare a noii game de echipamente Symbol integrate în soluţii personalizate, în funcţie de particularităţile fiecărui client.

Novensys şi Create Direct propun clienţilor mobilitate şi control decizional

Create Direct a conceput şi implemetat integral această campanie: conceperea strategiei, selectarea ţintelor, dezvoltarea conceptului creativ, producţia materialelor şi în final mailing direct urmat de follow-up telefonic. Proiectul a generat o rată de succes de 12.25%, măsurată prin numărul de întâlniri de vânzări stabilite între forţa de vânzări Novensys şi potenţialii clienţi.

“Am ales Create Direct pentru că au dovedit, prin conceptul iniţial, că înţeleg specificul afacerii noastre şi pot dezvolta o campanie care să comunice corect către clienţi avantajele pe care le oferă echipamentele Symbol şi soluţiile Novensys. Succesul campaniei a dovedit ulterior corectitudinea alegerii noastre” a declarat Raluca Pavel, Marketing Executive la Novensys.

“Managerii români au început să realizeze cât de important este să dispui de o soluţie tehnologică pe care să te bazezi în luarea celor mai bune decizii. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit prin această campanie să comunicăm acest lucru şi să continuăm astfel seria de proiecte de succes realizate în ultimele 6 luni”, explică Adrian Alexandrescu, executive director al Create Direct.

Despre CREATE DIRECT

Novensys™ este lider în piaţa de automatizare a soluţiilor informatice de management destinate întreprinderilor medii şi mari din România. Fondată în 1996 sub numele de Bar Code Systems, Novensys™ oferă servicii şi soluţii informatice integrate pentru un management performant. Novensys este unul din cei 9 Premier Business Partner Symbol la nivel global precum Microsoft Gold Certified Partner, ce atesta capacitatea Novensys de a dezvolta solutii bazate pe tehnologii Microsoft.

Create Direct oferă clienţilor săi soluţii end-to-end de marketing direct şi se adresează în principal companiilor business-to-business cu servicii precum business intelligence, targetare şi segmentare, servicii creative, generare de lead-uri sau programe de loializare. Pe lângă Novensys, printre clienţii Create Direct se numără companii precum Microsoft, Hewlett-Packard, British American Tobacco, SCOP Computers sau Mobexpert.

Persoană de contact

Adrian ALEXANDRESCU
Executive Director
CREATE DIRECT
Tel: (021) 224 65 52
Mobil: 0788 402 003

adrian.alexandrescu@createdirect.ro