SCOP si CREATE DIRECT fac drive-test cu imprimantele KYOCERA

BUCURESTI - 25 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

SCOP şi CREATE DIRECT implementează un nou concept de testare practică a echipamentelor de birou, printr-un „drive-test” de evaluare a performanţelor.

SCOP si CREATE DIRECT fac drive-test cu imprimantele KYOCERA

Obiectul campaniei concepute şi derulate de CREATE DIRECT pentru clientul său, îl reprezintă imprimantele laser KYOCERA, distribuite exclusiv în România de SCOP. Ca şi motoarele diesel, imprimantele KYOCERA înseamnă pentru utilizator fiabilitate, dar şi cel mai mic cost total de utilizare.
Pentru a face cunoscute performanţele imprimantelor KYOCERA, potenţialilor clienţi li se propune un “drive-test” cu noile imprimante.

“Companiile vizate primesc o documentaţie legată de noile imprimante şi apoi, în urma unui follow-up telefonic, sunt invitate să vadă «pe viu» performanţele acestora, în cadrul unui «drive-test» chiar la propriul sediu, prin intermediul unui reprezentant SCOP”, explică Adrian Alexandrescu, executive director al CREATE DIRECT.
“Promovăm un produs foarte competitiv pe piaţa imprimantelor, fiabil şi economic. CREATE DIRECT este deja un partener tradiţional al nostru pentru astfel de campanii, iar rezultatele proiectelor anterioare ne dau convingerea că şi de această dată rata de succes a campaniei va fi una foarte bună”, a declarat Ioana Ciolpan, Marketing Communication Manager la SCOP.

Despre CREATE DIRECT

Agenţia CREATE DIRECT oferă clienţilor săi soluţii end-to-end de marketing direct şi se adresează în principal companiilor business-to-business, cu servicii precum business intelligence, targetare şi segmentare, servicii creative, generare de lead-uri sau programe de loializare. Pe lângă SCOP COMPUTERS, printre clienţii Create Direct se numără companii precum Microsoft, Hewlett-Packard, British American Tobacco, Novensys sau Mobexpert.

Fiind una dintre primele companii de IT de pe piaţa românească, SCOP este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de produse informatice hardware şi software. Fondată în 1994, compania a atins în anul 2004 o cifră de afaceri de peste 50 mil. USD. Scop crede în parteneriate şi în puterea acestora de a transforma comunitatea de IT într-unul dintre cele mai performante sectoare ale economiei româneşti. Cu o echipă de elită formată din peste 150 de specialişti IT, SCOP îşi propune să susţină reţeaua sa naţională de peste 800 de parteneri în promovarea unor branduri de succes cum sunt: Toshiba, Microsoft, HP, Fujitsu Siemens, Kyocera, 3Com, Veritas, Acer.

Persoană de contact

Adrian ALEXANDRESCU
Executive Director
CREATE DIRECT
Tel: (021) 224 65 52
Mobil: 0788 402 003

adrian.alexandrescu@createdirect.ro