Creative Brand Communication

Creative Brand Communication


Descrierea companiei Creative Brand Communication

Nicorette este “copilotul tau” in cursa impotriva tigarilor. Daca ai hotarat sa te lasi de fumat, gama Nicorette te ajuta sa treci peste perioada de sevraj, cea in care suferi de lipsa nicotinei. Daca decizi sa renunti abrupt, ai la dispozitie plasturii Nicorette, care iti livreaza cantitati de nicotina direct prin piele, intreaga zi. In cazul in care doresti sa renunti treptat la tigari, poti folosi guma de mestecat Nicorette Freshmint. Indiferent de metoda aleasa, dupa cateva luni, vei vedea ca produsele Nicorette si-au facut datoria si te-au ajutat sa scapi de dependenta de tutun.

Vice-campionul national Alin Marginean, legitimat la Clubul Sportiv ProRally, revine in circuitul competitional la bordul unei masini Mitsubishi Lancer Evolution 9. Alin Marginean va pilota masina cu insemnele Nicorette in prima etapa a Campionatului de Raliuri al României 2008, care se va desfasura incepand cu 7 martie, la Brasov, avand-ul alaturi pe copilotul Virgiliu Dumbravan.

Evenimentul a fost organizat de o echipa formata de Mihai Ciobanu (OTC Business Manager Johnson&Johnson), Dana Marin (Junior Trade Marketing Manager Smoking Cessation & Eye Care Johnson&Johnson) si Alin Marginean, componenta de event management si relatii publice fiind asigurata de Creative Brand Communication, prin Cristina Georgescu (Managing Director), Alina Andronache (Account Manager) si Monica Belitoiu (Account Executive).

www.nicorette.ro
www.alinmarginean.ro

Comunicate Creative Brand Communication :

Vezi toate comunicatele companiei Creative Brand Communication.