“CreditEXPO 2007” – PRIMUL TARG DE CREDITE DIN ROMANIA

BUCURESTI - 14 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Primul targ de credite din Romania – “CreditEXPO 2007” – se va desfasura in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.

“CreditEXPO 2007” – PRIMUL TARG DE CREDITE DIN ROMANIA

“CreditEXPO 2007” si “CrediTALK 2007” reprezinta primul eveniment care aduce in atentia marelui public diversele modalitati si conditii de finantare prin organizarea singurului targ specializat din Romania si a conferintei “business-to-business” de profil.
Conceptul evenimentului isi propune sa reuneasca ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si ale industriilor conexe.

“CreditEXPO 2007” ofera mai mult decat un cadru de simpla expunere sau promovare, favorizeaza relationarea directa intre ofertant si client, intr-o maniera impartiala si corecta. Targul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, interesate de informatii pentru obtinerea unui tip de credit sau a unei forme de finantare.
“CrediTALK 2007” ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finantare, dar si ocazia de a relationa cu potentiali parteneri de business. Conferinta va avea loc vineri, 21 septembrie 2007 si va reuni autoritati centrale din domeniul bancar, reprezentanti ai mediului financiar, oameni de afaceri si mass media.

Ca urmare a dezvoltarii continue a pietei financiare din Romania si a cererii tot mai mari de instrumente de creditare, targul de credite va fi organizat, intr-o etapa ulterioara, si la nivel local, in principalele orase din tara. Astfel, “CreditEXPO 2008” va prezenta si promova instrumentele financiare in urmatoarele orase: Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta si Sibiu. Toamna 2008 va aduce din nou CreditEXPO la Bucuresti.

Despre Creative Brand Communication

“CreditEXPO 2007” este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Plus Media si Creative Brand Communication.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:
Felicia Iordache, Plus Media, Tel: 0744.666712, E-mail: feliciaiordache@plusmediacom.ro
Cristina Georgescu, Creative Brand Communication, Tel: 031.6201456, E-mail: cristina@creativecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-brand-communication/creditexpo-2007-primul-targ-de-credite-din-romania