CreditEXPO – un eveniment consecvent

BUCURESTI - 2 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Targul de credite – CreditEXPO 2008 – si-a propus la inceputul anului un tur de forta pe care il incheie la Bucuresti, in perioada 10 – 12 octombrie. Dupa editiile din Constanta, Cluj, Iasi, CreditEXPO va reuni la World Trade Plaza atat expozanti noi cat si pe cei care au participat fie la editia din anul 2007, fie la editiile locale.

CreditEXPO – un eveniment consecvent

Necesitatea unei asemenea manifestari este dovedita de numarul record de inscrieri inregistrat acum, cu 10 zile inainte de startul evenimentului. Printre expozantii acestei editii se numara atat institutii care au participat in mod frecvent la manifestarile CreditEXPO: ATE Bank, CEC Bank, Bank Leumi, Finzoom, BCR, BRD FINANCE IFN, Urgent Credit, cat si institutii care se alatura evenimentului nostru pentru prima data: Garanti Bank, Credit Team, Schnecker Van Wyk & Pearson.

Informarea rapida si oferirea de consultanta directa de catre institutiile expozante sunt fara indoiala obiectivele si totodata atuurile targului de credite CreditEXPO. Persoanele fizice sau juridice care trec pragul targului vor fi cu siguranta beneficiarii unei informari complete, directe si actuale, castigand astfel timp in alegerea creditului potrivit.

„Targul de credite CreditEXPO si-a pastrat promisiunea atat fata de expozanti cat si fata de bucurestenii care ne-au trecut pragul in anul 2007. Revenim cu placere la Bucuresti si ne bucuram sa constatam ca numarul expozantilor este in crestere, ceea ce ne confirma inca o data nevoia si utilitatea organizarii unui asemenea eveniment. Parcursul CreditEXPO 2009 va cuprinde aceleasi orase, insa editiile locale vor fi concentrate in cea de-a doua parte a anului”, au declarat organizatorii evenimentului.

Editia din Bucuresti a CreditEXPO este sustinuta in continuare de partenerii media: BankNews.ro, Finzoom, IMM Romania, SMARTfinancial, Casa din Casa, VreauCredit.ro si VreauCard.ro.
S-au alaturat promovarii acestui eveniment cotidianul Ziua si publicatia online Bloombiz.
Partener special online este portalul de stiri Ziare.com.

CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Creative Brand Communication si Plus Media.

Despre Creative Brand Communication

Primul targ de credite din Romania – CreditEXPO 2007 – s-a desfasurat in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati site-ul www.creditexpo.ro sau sa contactati:
Cristina Udrescu, Creative Brand Communication, Tel: 021.232.1377, E-mail: cristina@creativecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-brand-communication/creditexpo-un-eveniment-consecvent