Comunitatea pasionaților de copywriting se reunește la Cluj în acest weekend

Cluj - Napoca - 11 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Live site

Pasionații de copywriting din Cluj și-au dat întâlnire în acest weekend, la Bookla, pentru a participa la un nou curs de inițiere în copywriting susținut de Cătălin Ionașcu, fondatorul Romanian Copywriter.

Timp de două zile, participanții vor face exerciții de scriere creativă în copywriting și vor învăța tehnici utile în scrierea unui site sau blog. Cursul este susținut pentru a doua oară în Cluj, prima ediție fiind închisă cu review-uri foarte bune.

Cursul este organizat de agenția Creative Business Management și se adresează clujenilor începători în arta scrisului, care vor să creeze conținut de calitate pentru propriile afaceri sau pentru companiile pe care le reprezintă. Timp de două zile, trainerul Cătălin Ionașcu va împărtăși experiența sa de peste 6 ani în domeniu cu cei care vor să-și dezvolte abilitățile de gândire și de scriere a textelor publicitare în mediul online. Aceștia vor afla cum să conceapă o strategie de content marketing, cum să crească un blog cu articole de calitate și cum să pună în valoare calitățile unui brand prin descrieri atractive. În cadrul cursului, cei prezenți vor putea să aplice noțiunile învățate prin exerciții practice și utile în activitatea proprie.

Cătălin Ionașcu este specialist în content writing și copywriting și fondatorul uneia din cele mai cunoscute agenții specializată exclusiv în content writing și copywriting din România, Romanian Copywriter. În cadrul cursului le va prezenta participanților cunoștințele teoretice și baza practică pentru a excela în scrierea de conținut, bazate pe experiența sa în urma colaborării cu companii mici și medii din România.

Clujul este un oraș unde am găsit mereu exemple de creativitate în proiectele de copywriting. În ediția precedentă m-am întâlnit cu oameni care au o contribuție majoră în creșterea brandurilor locale și sper ca în urma ediției din acest an să putem pune bazele unei comunități locale de copywriteri”, spune Cătălin Ionașcu - trainerul cursului.

Doritorii își pot rezerva locul la numărul de telefon 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau direct pe pagina cursului.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/comunitatea-pasionatilor-de-copywriting-se-reuneste-la-cluj-in-acest-weekend