Curs marketing digital

BUCURESTI - 25 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Cursuri

Promovarea online, insotita de idei creative si eficiente, poate ajuta sa creasca nivelul de performanta al oricarui tip de business. Creative Business Management te invita in perioada 28-29 noiembrie, la un curs interactiv de marketing digital unde iti vor fi prezentate elementele ce fac parte din mixul de marketing online si criteriile pe care un site functional trebuie sa le indeplineasca pentru a fi inclus intr-o strategie de marketing digital.

In prima zi vei invata ce inseamna digital marketing, care este modalitatea de stabilire si aplicare a unei strategii de PR online si cum se creeaza o campanie Google Adwords. A doua zi se va continua cu utilizarea retelelor sociale in strategia de promovare online si importanta campaniilor de e-mailing. Aceste doua zile se vor finaliza cu sfaturi privind conturarea obiectivele dar si a unui action plan, in functie de informatiile prezentate.

Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz prin intermediul aplicatiilor teoretice dar si a exercitiilor practice.

Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international. Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353, pe e-mail cursuricbmanagement@gmail.com sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.