Cursurile creative ale lunii iunie

BUCURESTI - 8 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Vara incepe la Creative Business Management cu patru cursuri practice si interesante pentru cei care vor sa treaca vara cu folos:
Marketing Digital (13-14 iunie)
Planificarea si Organizarea Evenimentelor (20-21 iunie)
Copywriting pentru incepatori (20-21 iunie)
SEO avansati (27-28 iunie)

Sunt asteptati toti pasionatii de domeniul online, cei indragostiti de creativitate si cei ce isi doresc sa organizeze evenimente de succes. Vino cu un prieten la curs si veti primi un discount de 10% din costul trainingului.

Cursul de „Marketing Digital” te va invata ce inseamna promovarea online si cum sa o folosesti asfel incat sa ai un business profitabil. Campaniile SMO, Google Adwords si PR-ul online sunt doar cateva dintre instrumentele online ce iti vor fi prezentate in cadrul cursului. Informatiile vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz, care are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. Cursul costa 500 lei si sunt acoperite toate costurile in acest pret (taxa curs, taxa examen).

In perioada 20-21 iunie va avea loc si cursul de “Planificarea si Organizarea Evenimentelor”. In cadrul cursului participantii vor invata cum sa realizeze un concept de eveniment, cum sa transmita un mesaj cu ajutorul decorurilor si elementelor vizuale speciale si cum sa atraga sponsorizari si fonduri pentru finantarea evenimentului. Sesiunea de formare este sustinuta de Bianca Preda, expert in comunicare si organizare de evenimente de peste 10 ani. Cursul costa 400 lei si nu exista alte costuri supimentare.

In weekend-ul 20-21 iunie, va avea loc trainingul interactiv “Copywriting pentru incepatori”, unde te vei bucura de o experiență teoretică dar si practică (50% din curs) în urma căreia vei ști exact care sunt diferențele dintre content și copywriting și vei fi capabil să scrii atât texte educative cât și texte publicitare. Trainerul este Catalin Ionascu - fondatorul Romanian Copywriter-, consultant de marketing la DR Consultants, consultant de marketing online la The Pharmacy și trainer la Cabinetul de Business. Pretul cursului este de 500 lei.

Ultimul weekend al lunii iunie, este dedicat iubitorilor de SEO, care vor avea ocazia sa invete cele mai noi tehnici de optimizare, indiferent de platforma pe care este dezvoltat site-ul pe care doresc sa il promoveze.

Mai multe detalii despre cursuri si modalitatea de inscriere puteti gasi pe www.cbmanagement.ro sau ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353 sau prin email la cursuricbmanagement@gmail.com .

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.