Invata cum sa iti cresti afacerea in mediul online! Curs de Marketing online

BUCURESTI - 3 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri


Intr-un domeniu aflat in continua expansiune, specialistii in marketing online au nevoie de o pregatire constanta si insusire rapida a regulilor noi impuse de Google si nu numai. Cursul de marketing online sustinut de Creative Business Management prezinta cele mai noi idei si resurse pentru optimizarea site-urilor, dar si tehnici de promovare a unei afaceri in mediul online.

Trainerii vor aborda teme precum: crearea identitatii online, modalitati de crestere a traficului si fidelizarea vizitatorilor, initierea in Google Adwords, optimizarea site-urilor pentru o indexare eficienta in Google, interpretarea rapoartelor de evaluare in Google Analytics, comunicarea pe social media.

Informatiile teoretice vor fi insotite de studii de caz si exemple practice. Fiecare aplicatie online prezentata va fi exemplificata si exersata de toti cursantii. La finalul cursului, participantii vor avea posibilitatea ca prin exercitii de grup sa realizeze un plan de promovare al unui site conform strategiilor prezentate(optimizare site, promovare online, modalitati de crestere a traficului pe site)

La finalul cursului, participantii vor sti:

     Sa gestioneze campanii de optimizare naturala a site-ului(SEO)Sa isi plaseze afacerea in cadrul retelelor sociale si sa creasca notorietatea si interactivitatea site-ului in mediul onlineCum sa comunice cu vizitatorii astfel incat sa ii fidelizeze si sa asigure dezvoltarea afacerii in mediul onlineCe strategie de fidelizare pot implementa pentru a creste cifra de vanzariCum sa isi plaseze site-ul in prima pagina in GoogleCum sa deruleze o campanie de promovare prin e-mailing?

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Cursul se va desfasura in perioada 13-14 octombrie , la sediul firmei Creative Business Management din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz, specialist in realizarea strategiilor de optimizare  a site-urilor, marketing online si social media.

Costul formarii de persoana este de 500 lei. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la  ruxandra@cbmanagement.ro

 

 

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.