Invata cum sa iti promovezi afacerea pe internet: Curs de Marketing online

BUCURESTI - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Daca vrei sa fii la curent cu trendurile anului 2014 in promovarea pe internet si sa inveti sa aplici tehnicile de optimizare SEO actuale, te asteptam la cursul de Marketing online din perioada 25-26 ianuarie.

Cursantii vor invata cum sa creeze continut relevant si de calitate astfel incat sa se adapteze noilor reguli Google de indexare in motoarele de cautare. Vor sti cum sa construiasca articole pe structura SEO, vor invata sa includa in strategiile de marketing online, campanii SEO si de Social Media si vor afla care sunt noile tendinte din lumea digitala: mobile marketing, popularizarea continutului prin imagini si utilizarea de noi retele sociale care contribuie la cresterea brandului in Google.

Cursul de marketing online va prezenta si teme legate de tool-urile specifice de monitorizare si analiza SEO, implementarea unei campanii de Google Adwords si a programelor de afiliere, promovarea in Social Media sau prin intermediul newsletter-elor.

Trainerul cursului va fi Ionut Condruz , cu o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management , in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

Cursul de Marketing online este sustinut in perioada 25-26 ianuarie 2014, la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti.

Costul formarii este de 500 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere 22 ianuarie 2014.

Se acorda si reduceri de grup:

-5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)

-10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)

- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Pentru informatii suplimentare si inscriere ne puteti contacta telefonic la numarul 031.428.24.44 sau pe email la adresa ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/invata-cum-sa-iti-promovezi-afacerea-pe-internet-curs-de-marketing-online