Invata sa iti promovezi afacerea in online! Curs de marketing online: 22-23 martie 2014

BUCURESTI - 18 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Va doriti ca site-ul dumneavoastra sa ocupe pozitii cat mai bune in motoarele de cautare? Atunci va asteptam la un nou curs de marketing online, in perioada 22-23 martie 2014, unde veti invata cum sa optimizati SEO un site si cum sa implementati strategii de marketing online pentru afacerea dumneavoastra.

Participantii la curs vor afla toate notiunile legate de planificarea, implementarea si monitorizarea unei campanii eficiente de marketing online: de la tehnici practice de crestere a numarului de vizitatori, pana la tipuri de strategii care aduc vizibilitate si notorietate unui site.

Cursul de marketing online reuneste module dedicate optimizarii SEO, campaniilor platite de tipul Google Adwords si Facebook Ads, tehnicilor de comunicare online care contribuie la vizibilitatea unui site, dar si instrumentelor de analiza si monitorizare a campaniilor digitale. Obiectivul acestui curs este de a oferi participantilor toate notiunile necesare pentru cresterea interactivitatii cu clientii la nivel online si fidelizarea clientilor pe termen lung.

Cui se adreseaza cursul?Managerilor sau antreprenorilor care doresc sa invete cum sa isi creasca site-ul in motoarele de cautare, specialistilor in marketing care trebuie sa promoveze site-ul companiei sau clientului si in mediile online, studentilor sau absolventilor de studii care vor sa isi deschida propria afacere sau sa aplice pentru job-uri in SEO si marketing online, marketer-ilor care au cunostinte de baza, dar vor sa aiba o privire de ansamblu asupra strategiilor de comunicare la nivel online. Tuturor celor care sunt pasionati de mediul online.

Cine este trainer?Trainerul cursului va fi Ionut Condruz , cu o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

Care este costul formarii?500 lei de persoana. Nu se percepe TVA.Se acorda si reduceri de grup:

- 5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)

-10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)

-15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Unde si cand are loc cursul?Cursul de Marketing online va fi sustinut in perioada 22-23 martie, la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti.

Cum se fac inscrierile?Daca doriti sa va inscrieti, va rugam sa transmiteti un mail la adresa: ruxandra@cbmanagement.ro, prin care sa solicitati fisa de participare la acest curs. Dupa completarea fisei de participare se va emite factura proforma aferenta cursului, urmand ca factura fiscala in original sa va fie oferita cand ajungeti la curs. Factura poate fi achitata fie numerar la sediul firmei Creative Business Management, fie prin transfer bancar pe baza facturii proforme. Ultima zi de inscriere este 20 martie.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numerele 031.428.24.44 si 0733.077.909 sau pe email la adresa: ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.