Invata sa planifici o campanie de comunicare

BUCURESTI - 4 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Vrei sa lucrezi intr-o agentie de PR sau sa iti deschizi o afacere in domeniu? Vrei sa afli totul despre posibilitatile de promovare din mediul online si social media? Cursul de planificare a campaniilor de relatii publice sustinut de firma de training, Creative Business Management , este structurat astfel incat sa genereze discutii, dezbateri si analize ale celor mai practice modalitati de realizare a strategiilor PR si de promovare a campaniilor de comunicare.

Continutul training-ului cuprinde: comunicarea cu mass-media, promovarea stirilor in mediul online, redactarea comunicatelor de presa si a newsletter-urilor,importanta parteneriatelor media si obtinerea sponsorizarilor in campanie, realizarea cercetarilor necesare pentru definirea conceptului de campanie si tehnici de evaluare si monitorizare a campaniilor de relatii publice.

Cursul contine si o latura practica, prin care trainerii Creative Business Management vor realiza impreuna cu participantii  o strategie de relatii publice pe baza mai multor studii de caz si exercitii de grup.

Dupa absolvirea programului de formare, cursantii vor sti:

Sa aleaga si sa construiasca tipul de campanie si strategia de comunicare potrivite, in functie de companie, produs, serviciu si/sau plasarea pe piata. Sa desfasoare cercetari si sa utilizeze rezultatele obtinute in vederea stabilirii publicului tinta si definirii conceptului de campanie. Sa redacteze comunicate de presa si sa realizeze monitorizari de presa. Sa isi stabileasca un plan media. Sa utilizeze retelele sociale pentru promovarea mesajelor si cresterea notorietatii campaniei.

Training-ul va fi sutinut in perioada 14-16 septembrie, la sediul companiei Creative Business Management, din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA. La finalul cursului, in urma unui examen de absolvire, toti participantii primesc un certificat acreditat C.N.F.P.A. pe „Competente antreprenoriale”, cod COR 333906, conform ocupatiei de „Asistent relatii publice si comunicare(studii medii)”.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. Din 2004 lucreaza ca purtator de cuvant al Uniunii Nationale a Patronatului Roman si gestioneaza relatia cu mass-media si elaboreaza strategia de comunicare a mai multor IMM-uri si ONG-uri. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!”

Costul formarii de persoana este de 400 lei. Sunt incluse: Suportul de curs si materialele necesare, diploma de participare Creative Business Management, participarea la examenul de absolvire, diploma acreditata C.N.F.P.A., e-coaching: suport oferit pe e-mail de trainer fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate. Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/invata-sa-planifici-o-campanie-de-comunicare