Obtine o diploma de fermier in agricultura ecologica! Curs operator in ferme ecologice mixte

BUCURESTI - 24 februarie 2014

Comunicat tip General in Agricultura

Fermierii sau persoanele care activeaza in agricultura pot obtine acum o diploma acreditata de „Operator in ferme ecologice mixte” in urma participarii la cursul organizat in perioada 1-4 martie 2014 de Creative Business Management . Toti participantii la cursul de agricultura ecologica vor primi in urma unui examen de specialitate un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cod COR: 314205

Cursul prezinta atat module dedicate culturii plantelor si cresterii animalelor in sistem ecologic, cat si modalitatilor de certificare in agricultura ecologica, marketing-ului fermelor ecologice si surselor de finantare pentru producatorii din domeniu. In acest sens, cursul este disponibil in 3 variante de formare, in functie de tipul de activitate practicat:

- Curs operator in ferme ecologice mixte

- Curs operator in ferme ecologice vegetale

- Curs operator in ferme ecologice animale

Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei din domeniu, pana la certificare si gestionarea unei ferme propriu-zise:

- Ing. Viorica Boboc- Presedinte Asociatia Bioavirom

- Prof. Maria Toader – Profesor UASMV

- Ing. Aurel Petrus- Administrator ferma ecologica SC Auger Petrus SRL

- Damian Dragomir- Business Developer Austria Bio Garantie

Cursul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 1-4 martie 2014. Ultima zi de curs va fi dedicata unei vizite la o ferma ecologica mixta din apropierea orasului, cu scopul de a familiariza cursantii cu toate elementele unei ferme ecologice si de a primi indrumari si sfaturi chiar de la un administrator al unei ferme ecologice.

Costul formarii de persoana este variaza in functie de modulul ales intre 650 lei si 800 de lei. Costurile sunt scutite de TVA. Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 031.428.24.44/0733.077.909, sau prin e-mail: ruxandra@cbmanagement.

Persoana de contact: Ruxandra Simion- Coordonator Training

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/obtine-o-diploma-de-fermier-in-agricultura-ecologica-curs-operator-in-ferme-ecologice-mixte