Perfectioneaza-te in unul dintre joburile de top ale anului 2013 -vino la cursul de organizare de evenimente

BUCURESTI - 10 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Evenimentele sunt o ocazie speciala, fara indoiala si desi un eveniment poate avea si un caracter spontan, in lumea organizarii de evenimente, cu cat acorzi mai mult timp si atentie la detalii, cu atat sansele de reusita a unui eveniment cresc. Cursul de organizare de evenimente va arata ce etape trebuie parcurse in realizarea unui eveniment, cum sa va organizati responsabilitatile si prioritatile si cum ajungeti sa realizati un concept inovativ.

Perfectioneaza-te in unul dintre joburile de top ale anului 2013 -vino la cursul de organizare de evenimente

Organizarea unui eveniment este o abilitate care este utila in mai multe domenii de activitate. Unele persoane pot participa la acest curs pentru a cladi o baza in cariera lor in managementul evenimentelor, insa cursul este la fel de viabil si pentru cei care printre responsabilitatile lor uzuale regasesc uneori si organizarea unui eveniment: managerii, marketerii, artistii, trainerii. Cu totii folosesc evenimentele ca mijloc de informare si promovare si sunt asteptati la acest curs.

Obiectivele cursului de planificare si organizare a evenimentelor sunt:

- Identificarea sarcinilor care sunt implicate in gestionarea mai multor tipuri diferite de evenimente

- Explicarea modulului in care sunt initiate si planificate o serie de evenimente.

- Stabilirea resurselor umane si materialelorr necesare pentru a organiza diferite tipuri de evenimente.

- Elaborarea unei strategii de promovare pentru un eveniment.

- Elaborarea unui plan de management financiar pentru un eveniment.

- Obtinerea de sponsori si parteneri media

- Dezvoltarea unor proceduri de gestionare a riscurilor pentru a reduce la minimum impactul diferitelor tipuri de probleme, inclusiv financiare, juridice, de marketing, controlul multimii, servicii de alimentatie si igiena

- Evaluarea unui eveniment dupa livrarea sa

Cursul de organizare de evenimente va fi sustinut pentru prima oara in acest an, in perioada 18-19 ianuarie 2014, la sediul agentiei de training, Creative Business Management .

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si de Minsterul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Costul formarii este de 400 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 16 ianuarie 2014.

Se acorda si reduceri de grup:

- 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)

- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)

- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare la cursul de organizare de evenimente, ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.