Programul cursurilor Creative in luna ianuarie 2015

BUCURESTI - 9 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Ti-ai propus ca anul care urmeaza sa iti aduca o schimbare in cariera? Daca vrei sa te perfectionezi in cele mai noi domenii de activitate, vino la cursurile de comunicare si marketing organizate de Creative Business Management in luna ianuarie a anului 2015. Vei invata cum sa fii un bun organizator de evenimente, sa te promovezi pe internet si sa comunici eficient. Daca rezolutia ta pentru 2015 este “SCHIMBAREA” te asteptam cu o oferta de inceput de an pentru a te incuraja sa treci de la teorie la fapte: ai 10% discount pentru pachetul de 2 cursuri : organizare de evenimente si marketing digital.

In perioada 10-11 ianuarie daca iti doresti sa devii event planner si sa organizezi evenimente deosebite pentru invitatii tai, te asteptam la cursul de “Planificarea si organizarea evenimentelor”. In aceeasi perioada vom desfasura si o sesiune de formare pentru cei ce lucreaza in vanzari si vor sa fie cei mai buni. Cursul intensiv de vanzari te va ajuta sa iti imbunatatesti vizibil rezultatele in anul care urmeaza.

Pe data de 17 si 18 ianuarie cursul de Comunicare si Relatii Publice  isi propune sa le ofere sprijin celor ce vor sa faca primii pasi catre o cariera in PR sau sa se specializeze pe partea de comunicare.  In paralel cu acest curs, va avea loc si cursul de SMO-Social media optimization pentru cei interesati de marketing-ul online si de folosirea retelelor sociale in dezvoltarea afacerilor.

Pentru sfarsitul lunii, 24-25 ianuarie pasionatii de marketing digital isi pot imbunatatii cunostintele in cadrul cursului de Marketing Digital Avansati.  In aceeasi perioada Creative Business Management va organiza cursul de “Protocol in comunicare organizarea de evenimente”, ce se adreseaza persoanelor ce activeaza sau isi doresc sa invete respectarea normelor de protocol agreate la nivel national si international.

Pe data de 31 ianuarie se deschid usile cursului de Comunicare Organizationala unde se predau modelele de comunicare intre departamente si se invata gestionarea eficienta a fluxului de comunicare intre acestea.

Trainerii cursurilor Creative sunt profesionisti ce au ani de experienta in organizarea de training-uri si indrumarea cursantilor catre rezultate reusite. Inscrierile se pot face telefonic 0743.183.353, pe adresa de mail cursuri@cbmanagement.ro sau printr-un click pe site-ul www.cbmanagement.ro.

 

Liliana Uleia

Coordonator training

0743.183.353

www.cbmanagement.ro

 

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.