Workshop-urile verii la Creative Business Management

BUCURESTI - 27 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Creste-ti performantele profesionale printr-o sesiune intensiva de traininguri de vara. In perioada iunie-iulie, Creative Business Management vine cu oferte light pentru cei care vor sa treaca vara cu folos: 4 zile de cursuri intensive care te vor ajuta sa comunici eficient si sa fii mai motivat la locul de munca.

Ce vei afla in cadrul celor 4 zile de training? Sa comunici, sa cresti profesional, sa obtii performante, sa ai o alta perspectiva a business-ului.

Alege trainingurile care ti se potrivesc cel mai bine si vei beneficia de experienta lectorilor Creative. Vei invata de la ei cum sa iti depasesti limitele profesionale si cum poti folosi echipa din care faci parte ca motor pentru succesul in cariera.

BOOST YOUR COMMUNICATION SKILLS” - SUMMER WORKSHOP

12- 15 iunie

ZIUA 1 – STRATEGII CREATIVE DE PROMOVARE

ZIUA 2 – PR DIGITAL

ZIUA 3 – MARKETING ONLINE

ZIUA 5 – CORPORATE EVENT PLANNING

Costul workshop-ului este de 600 lei. Daca te inscrii pana pe 31 mai, costul va fi de 450 lei.

EMPOWER YOUR BUSINESS” - SUMMER WORKSHOP

26-29 iunie 2014

ZIUA 1 – MARKETING EMOTIONAL

ZIUA 2 - CUSTOMER SERVICE

ZIUA 3 – POWERFUL BUSINESS PROTOCOL

ZIUA 4 – BUSINESS BRANDING

Costul workshop-ului este de 600 lei. Daca te inscrii pana pe 8 iunie, costul va fi de 450 lei.

UNDE SI CAND SE TIN CURSURILE?

- Sesiunea „Boost your communication skills”- 12- 15 iunie 2014

- Sesiunea „Empower your business”-26-29 iunie 2014

Ambele sesiuni se desfasoara in Bucuresti, la sala de curs a agentiei Creative Business Management din Splaiul Unirii nr. 6, in intervalul orar 10:00-17:00 in fiecare din cele 4 zile alocate unei sesiuni. Astfel:

CINE SUNT OAMENII DE LA CARE VEI AFLA LUCRURI NOI?

BIANCA PREDA - Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare.

Te vei intalni cu Bianca la modulele :

Strategii creative de promovare

PR digital

Corporate event planning

Marketing emotional

IONUT CONDRUZ - Ionut are o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor

Te vei intalni cu Ionut la modulul de:

Marketing online

MARIUS STAMATE – Experienta sa in implementarea politicilor de crestere a IMM si activitatea sa in cadrul numeroaselor proiecte transnationale il fac pe Marius unul dintre cei mai buni cunoscatori ai protocolului corporatist. In calitate de expert in comunicare organizationala a condus proiecte de crestere a performantei economice a firmelor romanesti de peste 10 ani. In prezent, Marius este Consilier Superior in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Te vei intalni cu Marius la modulul de:

Powerful Business Protocol

MONICA MINESCU – Monica este absolventa a facultatii de Sociologie si Psihologie si trainer cu o experienta de 8 ani in livrarea de traininguri de customer service. Pana in 2010 a lucrat ca trainer la Vodafone Romania, unde a livrat trainingurile de marketing, customer service, managementul riscului si recupererea creantelor. In prezent, Monica activeaza ca trainer in cadrul Creative Business Management.

Te vei intalni cu Monica la modulul de:

Customer Service

CUM MA INSCRIU?

Pentru inscriere, va invitam sa solicitati fisa de participare, la adresa de mail: ruxandra@cbmanagement.ro. Pe baza fisei de inscriere, va fi emisa o factura proforma aferenta cursului, ce va fi transmisa pe adresa dumneavoastra de email. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, fie prin transfer bancar, fie numerar, la sediul agentiei Creative Business Management, mai sus mentionat.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 031.428.24.44, sau prin email la: ruxandra@cbmanagement.ro.

Persoana de contact:

Ruxandra Simion- Coordonator Training

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.