ACTIVE BASE Ltd. a incheiat un parteneriat pentru Romania cu Creative Business Partners

BUCURESTI - 5 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Miercuri, 4 mai, CREATIVE BUSINESS PARTNERS a semnat parteneriatul cu Active Base, o companie israeliana specializata in solutii inovative de management al performantei aplicatiilor ce ruleaza pe baze de date Oracle.
Solutiile software ActiveBase permit implementarea IN TIMP REAL a politicilor de administrare, securitate si optimizare a performantei asupra interogarilor generate de diverse aplicatii, furnizand timp de raspuns si performanta dramatic imbunatatite, in conditii optime de securitate si scalabilitate.

ACTIVE BASE Ltd. a incheiat un parteneriat pentru Romania cu Creative Business Partners

“Solutia propusa de ActiveBase constituie intr-o aditie fireasca la oferta noastra deoarece vine sa imbunatateasca tocmai timpul de raspuns al bazelor de date la cerintele aplicatiilor pe care acestea le deservesc. Printre aceste aplicatii se numara cele din suita Oracle Business Suite, BusinessObjects, Cognos, precum si aplicatii personalizate.” a precizat Paul Costea, director general al CREATIVE BUSINESS PARTNERS. „De asemenea tehnologia Oracle pentru baze de date este cea mai raspandita la ora actuala, atat la nivel mondial cat si in Romania, astfel incat clientii Oracle reprezinta o piata deosebit de interesanta pentru noi” a adaugat Paul Costea.

ActiveKnowledgeTM, produsul software dezvoltat de ActiveBase, are la baza noua tehnologie “Datacenter Network RouterTM” - DNR, patentata de ActiveBase.
Tehnologia DNR furnizeaza o legatura inovativa intre aplicatiile de business si datacenter, permitand controlul traficului catre bazele de date, indiferent de aplicatiile care il genereaza.

ActiveKnowledgeTM se instaleaza ca un simplu router intre aplicatii si bazele de date, fara a necesita schimbari la nivelul nici uneia dintre acestea.

Aplicatiile client si serverele de web/aplicatii vad router-ul ca pe server-ul principal de baza de date iar server-ul il percepe ca pe orice aplicatie client standard.

ActiveKnowledgeTM permite identificarea interogarilor cu probleme pe care le schimba si optimizeaza in drumul acestora catre serverele de baze de date. Poate de asemenea intarzia, redirectiona sau bloca interogari ce consuma resurse tehnice semnificative, in functie de reguli de business bine determinate, astfel incat sa permita mentinerea unui nivel de performanta optim al bazelor de date.

ActiveKnowledgeTM monitorizeaza permanent parametrii de calitate a serviciilor bazelor de date si de asemenea inregistreaza o evidenta completa a interogarilor iar optimizarea interogarilor se face in timp real, fara a fi necesare modificari la nivelul aplicatiilor si astfel reducand perioadele de „down-time”.

ActiveKnowledgeTM poate rula atat pe sisteme Windows cat si Linux sau Unix si poate urmari traficul generat atat de aplicatiile Oracle cat si de alte aplicatii, indiferent de platformele sau sistemele de operare pe care ruleaza acestea.

Despre ActiveBase (www.active-base.com)
ActiveBase, Ltd., este o companie ce activeaza in domeniul managementului aplicatiilor furnizand o solutie software inovativa ce mareste dramatic performanta si imbunatateste semnificativ administrarea aplicatiilor de business.
Produsele ActiveBase sunt usor de instalat si configurat, nu necesita interventii la nivelul aplicatiilor sau bazelor de date, accelereaza timpii de raspuns, rezolva blocajele si contribuie la cresterea scalabilitatii aplicatiilor.
ActiveBase a fost fondata in 2001 de catre o echipa de „veterani” Oracle cu o indelungata experienta in domeniul bazelor de date si a aplicatiilor acestei companii.
Printre clientii ActiveBase se numara CocaCola, Teva pharmaceuticals, Phoenix Insurance company, Pelephone Communications, Partner Communications (Orange IL).

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca eficienta operationala, sa-si maximizeze veniturile si profitul prin implementarea de solutii software performante si specializate ce adreseaza cu preponderenta cerintele acestora in domeniul accesului la informatie.
Paul Costea
Managing Partner
paul.costea@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/active-base-ltd-a-incheiat-un-parteneriat-pentru-romania-cu-creative-business-partners