Business Objects Anunta BusinessObjects XI

BUCURESTI - 17 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Platforma de “business intelligence” de ultima generatie asigura o „Vizibilitate Extrema” in interiorul fluxului de date si informatii din cadrul organizatiei.

Business Objects Anunta BusinessObjects XI

Pe 11 ianuarie 2005 Business Objects (Nasdaq: BOBJ; Euronext Paris ISIN code: FR0004026250 - BOB), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de "business intelligence" la nivel mondial, a anuntat lansarea noii versiuni - BusinessObjects XI.

"XI" are o dubla semnificatie fiind in acelasi timp numarul versiunii ce inglobeaza in intregime tehnologia Crystal Reports - "11" (Crystal Decisions a fost achizitionata de Business Objects la sfarsitul anului 2003) precum si initialele de la "Xtreme Insight" (Vizibilitate Extrema) - o insusire a noii versiuni de produs ce se remarca atat prin noile inovatii tehnologice pe care la aduce pe piata cat si printr-o linie completa de produse ce va permite organizatiilor sa adopte o singura solutie pentru toate cerintele lor de acces la informatie.

Astfel gama produselor BusinessObjects XI permite organizatiilor sa acopere toate elementele lantului prin care datele existente in sistemele operationale sunt transformate in informatie si livrate utilizatorilor.

BusinessObjects XI cuprinde componente ce permit:
- Integrare de date - Consolidarea datelor din sursele existente in baze de date dedicate pentru procesele de raportare si analiza.
- Raportare - extragerea datelor si formatarea acestora in rapoarte usor de inteles.
- Interogare si analiza - analiza datelor din diverse perspective, analiza multidimensionala, drill-down etc.
- Reactualizare si distributie automata a rapoartelor in conditii de maxima securitate si confidentialitate.
- Acces personalizat la rapoarte si analize prin portal web.
- Managementul performantei, fise de scor echilibrat etc.

Inovatiile tehnologice prezente in aceasta noua versiune cuprind:
- Functionalitati noi disponibile "out-of-the-box"
- Interfata web cu functionalitati avansate
- Integrare stransa cu produsele Office (se pot face interogari si reactualizari de rapoarte direct din Excel sau PowerPoint astfel eliminandu-se timpul pierdut cu transferul unui raport sau grafic din mediul de raportare intr-o prezentare si invers).

Noua versiune Business Objects utilizeaza cele mai noi tehnologii permitand integrarea cu orice alte aplicatii sau tehnologii asftel imbunatatind gradul de interoperabilitate la nivelul organizatiel.

Puteti afla mai multe despre Business Objects si BusinessObjects XI vizitand www.businessobjects.com.

BusinessObjects XI va fi disponibil si pentru clientii din Romania in cursul lunilor urmatoare. Pentru mai multe informatii, intrebari sau nelamuriri ne puteti oricand contacta utilizand coordonatele de mai jos.

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in consultanta financiara si de afaceri, inclusiv investitii, audit, evaluare, restructurare financiara etc.
Echipa Creative Business Partners are o experienta cumulata de 9 ani in domeniul afacerilor si investitiilor in domenii precum energie (distributie privata de gaze naturale), ind. alimentara, ambalaje, turism etc. atat in Romania cat si in regiune.
Paul Costea
Managing Partner
paul.costea@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/business-objects-anunta-businessobjects-xi