Creative Business Partners a inceput evaluarea de proiecte de investitii

BUCURESTI - 9 august 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In urma interesului aratat in ultimele luni de investitori straini cu care compania noastra este in legatura, Creative Business Partners a hotarat inceperea evaluarii de proiecte de investitii propuse de firme romanesti din domenii precum: energie, constructii/imobiliare, tehnologie, productie, retail.

Creative Business Partners a inceput evaluarea de proiecte de investitii

In ultimele cateva luni investitorii straini cu care suntem in legatura si-au exprimat interesul cu privire la piata romaneasca si la posibilitatile de castig pe care aceasta le ofera.
Pentru a veni in intampinarea companiilor romanesti care isi doresc o dezvoltare mai rapida prin atragerea de investitii straine, Creative Business Partners a decis inceperea evaluarii de proiecte in domeniile energie, constructii/imobiliare, tehnologie, productie, retail in vederea promovarii acestora catre investitorii interesati.

Valoarea proiectelor pe care le avem in vedere trebuie sa fie de minim 5 mil. USD conform cerintelor partenerilor nostri iar modalitatile de investitie sunt prin participare la capital (equity) precum si imprumut pentru care insa candidatii trebuie sa prezinte garantii.

Asteptam solicitarile celor interesati la adresa office@cbp.ro. Promitem raspuns in cel mult 7 zile lucratoare de la primirea solicitarii.

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in consultanta financiara si de afaceri, inclusiv investitii, audit, evaluare, restructurare financiara etc.
Echipa Creative Business Partners are o experienta cumulata de 9 ani in domeniul afacerilor si investitiilor in domenii precum energie (distributie privata de gaze naturale), ind. alimentara, ambalaje, turism etc. atat in Romania cat si in regiune.
Paul Costea
Managing Partner
paul.costea@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/creative-business-partners-a-inceput-evaluarea-de-proiecte-de-investitii