Risk Reward Ltd. în România - competenţă de cel mai înalt nivel pentru industria serviciilor financiare

BUCURESTI - 11 februarie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Creative Business Partners (CBP) a semnat recent un parteneriat cu Risk Reward Ltd., firmă britanică specializată în servicii de training şi consultanţă în domeniul serviciilor financiare.

Risk Reward Ltd. (www.riskrewardlimited.com) este o companie britanică înfiinţată în 2002 şi specializată în consultanţă strategică şi de risc precum şi în servicii de training pentru industria bancară pe domenii precum analiza, modelarea şi managementul riscului, trezorerie, audit intern, prevenirea fraudelor etc.

Cu un ritm de creştere impresionant, Risk Reward Ltd. a fost înfiinţată în 2002 şi este condusă de Dennis Cox, bancher cu peste 25 de ani de experienţă în domeniu. Serviciile oferite sunt livrate de un număr de peste 450 de consultanţi, toţi experţi în această industrie şi care în trecut au deţinut poziţii la cele mai înalte nivele în mari bănci internaţionale, firme de consultanţă globale, autorităţi guvernamentale şi de reglementare din întreaga lume.

'Este binecunoscut faptul că nu există soluţie software perfectă, care să răspundă tuturor cerinţelor oricărui client. Soluţiile software ca atare nu constituie răspunsul adecvat pentru problemele unei organizaţii. Felul în care acestea sunt implementate, ţinând cont de specificul şi particularităţile activităţilor fiecărei organizaţii, constituie răspunsul potrivit. Competenţa necesară este ceea ce putem oferi acum cu ajutorul partenerilor noştri de la Risk Reward Ltd.' a declarat Paul Costea, Managing Partner al Creative Business Partners.

În condiţiile economice actuale necesarul de competenţe în industria serviciilor financiare din România se manifestă din ce în ce mai pregnant. După o perioadă de creştere în care instituţiile financiare s-au concentrat pe creşterea vânzărilor, a urmat perioada de criză în care atenţia trebuie concentrată în special pe optimizarea operaţiunilor, recuperarea creanţelor şi evaluarea mai precisă a riscurilor cu scopul de a reduce semnificativ costurile şi pierderile. Mai mult decât atât. Autorităţile de reglementare vor căuta să impună noi şi noi reguli şi politici de piaţă la care instituţiile financiare vor trebui să se alinieze în c

Cu ajutorul specialiştilor Risk Reward Ltd., CBP va putea asista instituţiile financiare cu experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a putea trece cât mai repede peste această perioadă dificilă. 'Reexaminarea strategiilor de risc, modernizarea auditului intern, alinierea la cerinţele de reglementare, creşterea capacităţii de contracarare a criminalităţii financiare, reevaluarea şi optimizarea portofoliului de credite, sunt numai câteva dintre direcţiile în care putem fi de ajutor băncilor din România' a mai declarat Paul Costea.

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca eficienta operationala, sa-si maximizeze veniturile si profitul prin implementarea de solutii software performante si specializate ce adreseaza cu preponderenta cerintele acestora in domeniul accesului la informatie.
Paul Costea - Managing Partner
paul.costea@cbp.ro
+4 0722 301946
paul.costea@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/risk-reward-ltd-in-romania-competenta-de-cel-mai-inalt-nivel-pentru-industria-serviciilor-financiare