Talgentra Ltd. UK - Furnizor Solutii de Collection Management - Prezenta la Technobank 6-8 aprilie 2006

BUCURESTI - 10 aprilie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Compania Talgentra Ltd. din Marea Britanie - unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii in domeniul managementul colectarii debitelor de la clienti - a fost prezenta saptamana trecuta la targul de tehnologii cu aplicatie in domeniul bancar Technobank, targ organizat de Institutul Bancar Roman si Finmedia.

Talgentra Ltd. UK - Furnizor Solutii de Collection Management - Prezenta la Technobank 6-8 aprilie 2006

Cu ocazia participarii la Technobank, Talgentra Ltd. si-a anuntat oficial prezenta pe piata romaneasca cu solutia software de management al recuperarii debitelor de la clienti - Tallyman.

Tallyman este o aplicatie ce gestioneaza intr-o maniera comprehensiva procesele legate de colectarea sumelor restante de la clientii organizatiilor ce activeaza in domeniul creditarii - credite personale, ipotecare, carti de credit, leasing etc.

In cadrul Technobank, Talgentra a organizat un workshop cu tema: 'Tallyman - solutie de imbunatatire a avantajului competitiv pe piata creditului'. Acest workshop s-a bucurat de participarea reprezentantilor a peste 10 banci si institutii financiare.
In deschiderea evenimentului am avut onoarea de a-l avea ca invitat pe Dl. Petru Rares - Presedinte al Institutului Bancar Roman. Dl. Rares a facut o analiza acida a situatiei pe care viitorul o rezerva bancilor romanesti dupa trecerea perioadei de explozie a creditului pe care o traverseaza in prezent situatie ce va genera necesitatea unei gestionari performante a proceselor de colectare odata cu mentinerea unei baze de clienti fidele.

Printre beneficiile aduse de Tallyman se numara:
- Posibilitatea de a cuantifica cu precizie expunerea la riscul de neplata
- Gestionarea interna a celei mai mari parti a creditelor restante cu minimum de personal
- Reducerea numarului de zile dintre data la care plata devine exigibila si incasarea efectiva a acesteia
- Mentinerea unui nivel adecvat al serviciilor catre client

Pentru implementarea tehnica a solutiilor sale Talgentra a optat pentru incheierea unui parteneriat regional cu S&T, unul dintre cei mai mari integratori de solutii IT din zona central-est europeana. Astfel clientii romani pot avea certitudinea unui nivel ridicat al calitatii serviciilor de implementare datorata capabilitatilor tehnice avansate si experientei indelungate a S&T.

Pe aceasta cale Talgentra Ltd. doreste sa multumeasca vizitatorilor expozitiei si participantilor la workshop pentru interesul aratat si sa-si arate disponibilitatea de a raspunde oricaror solicitari de informatie suplimentara prin agentul sau in Romania - Creative Business Partners.
Multumim de asemenea Institutului Bancar Roman si D-lui Presedinte Rares precum si S&T pentru sprijinul acordat si succesul acestui eveniment.
______ _______ _______ ______ ______ ______ ______ ______ ______

Talgentra este un furnizor global de solutii IT in domeniul managementului clientilor, a facturarii si managementul colectarii debitelor pentru domeniile serviciilor financiare, telecomunicatii, utilitati si servicii publice.

Principalele solutii ale Talgentra - Tallyman si Gentrack - gestioneaza cu succes peste 20 de milioane de conturi la nivel mondial pentru peste 80 de clienti de mare calibru din Marea Britanie, Asia de sud-est, Australia si America de Nord.

Pentru mai multe informatii despre Talgentra si Tallyman puteti accesa - www.talgentra.com.

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie infiintata in 2001, specializata in a-si ajuta clientii sa-si imbunatateasca eficienta operationala, sa-si maximizeze veniturile si profitul prin implementarea de solutii software performante si specializate ce adreseaza cu preponderenta cerintele acestora in domeniul accesului la informatie.
Creative Business Partners este agentul reprezentativ al Talgentra Ltd. in Romania
Paul Costea
Managing Partner
paul.costea@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/talgentra-ltd-uk-furnizor-solutii-de-collection-management-prezenta-la-technobank-6-8-aprilie-2006