„Teoria şi practica leasing-ului, tehnici de recuperare a activelor” – un workshop Active Recovery organizat împreună cu Risk Reward Ltd din Marea Britanie.

BUCURESTI - 23 septembrie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Workshop-ul s-a desfăşurat între 10 şi 12 septembrie la Timişul de Sus, într-un cadru deosebit. Pe lângă sesiunile workshop-ului, programul a inclus şi activităţi în aer liber precum tiroliană, tir sportiv şi plimbări cu ATV-urile în munţii Piatra Craiului.
Acest eveniment s-a bucurat de participarea reprezentantilor a patru societati de leasing şi a unui birou de avocatură specializat în proceduri de recuperare şi revalorificare a activelor.

„Mare parte din instituţiile financiare trec prin momente dificile. Cu toate acestea am încercat să convingem participanţii la acest workshop că, în ciuda conjuncturii economice actuale, este foarte important să se concentreze pe dezvoltarea afacerii în sine şi să externalizeze activităţile de recuperare. Criza nu va dura o veşnicie iar la sfârşitul ei firmele de leasing trebuie să fie pregătite pentru a face afaceri ci nu recuperări. Trebuie numai să se asigure că nu vor repeta greşelile trecutului şi că vor ştii exact cât risc îşi vor asuma în noile contracte” a declarat Mark Andrews, director Risk Reward Ltd. şi lector în cadrul workshop-ului.

Mark Andrews este un profesionist al industriei serviciilor financiare cu peste 25 de ani de experienţă în domeniu. „Am trecut prin trei recesiuni până acum şi am facut aceleaşi greşeli pe care este posibil să le faceţi şi voi în contextul actual. Din recesiune în recesiune am reuşit să învăţăm care abordare funcţionează şi care nu şi speram ca sfaturile noastre să va fie de folos” – a mai adăugat Mark Andrews.

„Am incercat să identificăm o sursă cât mai credibilă de competenţă internaţională în domeniul serviciilor financiare, în special în domeniul leasing-ului şi să o punem la dispoziţia clienţilor noştri într-o formulă deosebită şi prietenoasă. Suntem încântaţi să lucrăm cu Risk Reward Ltd. şi suntem de părere că avem multe de învăţat de la ei, atât noi cât şi clienţii noştri.” – a declarat Marian Comănescu, director general al Active Recovery. „Sperăm ca acest workshop să fie primul dintr-o cât mai lungă serie şi să adauge întradevăr valoare afacerilor clienţilor noştri.”

Puteţi afla mai multe despre acest workshop descărcând portofoliul PDF al cărui link este inclus în acest comunicat. Portofoliul cuprinde o prezentare introductivă a cursului împreună cu clipuri video şi fotografii din timpul desfăşurării acestuia. In cazul in care link-ul nu funcţionează puteti copia şi insera in browser link-ul următor (http://acrobat.com/#d=jN7h3dWVK1jTH3lidXeHgA).

Pentru întrebări privind organizarea de astfel de workshop-uri, sesiuni de training, sau servicii de consultanţă în domeniul serviciilor financiare ne puteţi contacta oricand folosind coordonatele de mai jos.

Risk Reward Ltd. (www.riskrewardlimited.com) este o companie britanică înfiinţată în 2002 şi specializată în consultanţă strategică şi de risc precum şi în servicii de training pentru industria financiar-bancară pe domenii precum analiza, modelarea şi managementul riscului, trezorerie, audit intern, prevenirea fraudelor etc.

Cu un ritm de creştere impresionant, Risk Reward Ltd. a fost înfiinţată în 2002 şi este condusă de Dennis Cox, bancher cu peste 25 de ani de experienţă în domeniu, iar serviciile oferite sunt livrate de un număr de peste 450 de consultanţi, toţi experţi în această industrie şi care în trecut au deţinut poziţii la cele mai înalte nivele în mari bănci internaţionale.

Active Recovery este o tânără companie înfiinţată la începutul anului 2009, având ca principal obiect de activitate recuperarea de bunuri şi creanţe. Cu un număr de peste 50 de inspectori/detectivi/agenţi pentru recuperare, un department intern pentru collection şi colaborând cu casa de avocatură “Dănilă, Petre & Asociaţii”, Active Recovery prestează servicii de cea mai înaltă calitate,
devenind un partener/aliat de încredere pentru colaboratorii şi clienţii săi.

Despre Creative Business Partners

Creative Business Partners este o companie înfiinţată în 2001, specializată în a-şi ajuta clienţii să-şi îmbunătăţească eficienţa operaţională, să-şi maximizeze veniturile şi profitul prin implementarea de soluţii performante şi specializate conform cerinţelor acestora.
Din 2007 Creative Business Partners a devenit ETS Preferred Partner şi în această calitate promoveaza în România toată gama de teste de limbi străine a ETS.
Paul Costea
+4 0722 301496 | pcostea@cbp.ro
office@cbp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-partners/teoria-si-practica-leasing-ului-tehnici-de-recuperare-a-activelor-un-workshop-active-recovery-organizat-impreuna-cu-risk-reward-ltd-din-marea-britanie-