Blog la FunGift.ro

Constanta - 23 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

FunGift.ro, cel mai bun magazin online de cadouri, lanseaza astazi propriul blog.

Acesta este primul blog al unui magazin online din Romania, dorindu-si sa atinga pe langa temele ce privesc direct comunitatea FunGift.ro si subiectele din industria de e-commerce.

Blog la FunGift.ro

La intrebarea 'De ce un magazin online de cadouri are nevoie de un blog?', Marius Ciocan, conductor de proiect al FunGift.ro a raspuns: 'pentru ca noi am simtit ca nu comunicam indeajuns cu clientii sau vizitatorii nostri, pentru a imbunatati comunicarea dinspre acestia si pentru a-i da un caracter public si pentru ca simtim ca un magazin online matur ar trebui sa-si asume un grad mai mare de transparenta.'

FunGift.ro este castigatorul Intenetics 2005 la sectiunea comert electronic, fiind singurul magazin online de cadouri romanesc ce asigura in acest moment next day delivery - door to door delivery oriunde in orasele mari din tara.

Despre Creative Consulting & Communications

FunGift.ro este un magazin online de cadouri dezvoltat de echipa ce a creat si cel mai bun site de divertisment din .ro - Resursa de Fun.ro. FunGift.ro a primit si onorat o mie de comenzi in doar 9 luni de la lansare, tinta pentru anul 2006 fiind de trei mii de comenzi onorate.
FunGift.ro, Marius Ciocan, conducator de proiect, 0241 480 511, 0765 24 50 60
office@fungift.ro