Conferinta "Putere Nemarginita" va avea loc pentru prima data in Romania - 18 octombrie 2014

BUCURESTI - 29 septembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pentru prima data in Romania va avea loc conferinta “Puterea Nemarginita” – singurul eveniment bazat pe formula “ Unleash the Power Within ” creat de Anthony Robbins – cel mai important coach din lume.

Conferinta “Puterea Nemarginita” va avea loc in data de 18 octombrie 2014 si este sustinuta de Asel Sydykova , speaker si trainer international, parte din  Anthony Robbins Team Europe, Business Development Executive @ Success Resources si founder al Coaching Academy of Success in Londra. De asemenea, este organizator al singurei conferinte europene a lui Anthony Robbins – “Unleash the Power Within” Londra.

Evenimentul este creat de Impact Events si sustinut de Succes Resources , cel mai mare organizator de evenimente de profil din lume, gadza pentru evenimente la care au participat Donald Trump, Bill Clinton, Richard Branson, Robert Kyiosaki, Blair Singer, Nick Vujici si multe alte nume celebre.

Tematica evenimentului este "Wealth, Health and Relationships" - derivat din formatul « Unleash the Power Within », creat de Anthony Robbins. In cadrul evenimentului, vei invata cum sa obtii rezultate maxime cu minim efort. Vei descoperi mecanismele prin care sa iti dezvolti adevaratele pasiuni, motivatii, precum si instrumentele cu ajutorul carora sa iti setezi obiective mari si sa identifici resursele necesare pentru a le atinge.

Prin participarea la conferinta iti vei largi perspectiva asupra vietii! Resursele sunt deja in interiorul tau! Invinge-ti fricile, optimizeaza-ti viata si du-o la un alt nivel. Vino alaturi de noi sa cunosti oameni  interesanti intr-un mediu plin de inspiratie si obtine performanta in viata ta. Simte energia puternica ce te conduce spre indeplinirea visurilor !

Conferinta iti va releva in mod concret stiinta mecasnismelor de baza ale vietii, arta de a transforma gandurile in actiuni. Vei afla secretul preluarii controlului asupra propriei vieti, iti va oferi elementele+cheie pentru prioritizarea eficienta a resurselor, precum si procesele prin care poti dizolva credinte sau conceptii daunatoare. Obtine implinire in viata personala, profesionala si spirituala in cel mai scurt timp!

In plus vei avea ocazia sa interactionezi cu oameni pasionati, cu visuri si ambitii,  sa gasesti energia necesara si cunostintele pentru a iti imbunatati viata chiar acum, resurse puse la dispozitie de cel mai important organizator de evenimente de profil din lume.

« Ne-am propus sa aducem publicului din Romania, una din cele mai importante conferinte de dezvoltare personala din lume,  cu un format recunoscut international si care si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului. Participand la evenimentul « Puterea Nemarginita » oferim pentru prima data, posibilitatea de a cumpara sau rezerva inca de acum bilete la evenimentul Anthony Robbins din 2015 – « Unleash the Power Within », a declarat domnul Sorin Peligrad.

Biletele pot fi procurate direct de la organizator si partenerul oficial pentru Romania: Impact Events. Vino la eveniment si vei beneficia de oferte unice si discounturi semnificative pentru UPW 2015. In plus, poti castiga zeci de premii puse la bataie in ziua evenimentului.

- bilet Silver: 35 euro – include: bilet, coffee-break, mapa participantului

- bilet Gold: 49 euro – include: bilet, coffee-break, mapa participantului, cartea "Puterea Nemarginita" de Anthony Robbins, middle seats

- bilet Platinum: 88 euro- incude: bilet, coffee-break, mapa participantului, cartea "Puterea Nemarginita" de Anthony Robbins, front seats + cina cu Asel Sydykova si echipa Impact Events in Centrul Vechi al Bucurestiului

Conferinta va avea loc  Sambata  18 Octombrie incepand cu ora 13:00 la Rin Grand Hotel, Bucuresti - Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7D

Inscrie-te aici! http://goo.gl/9YaGMf 

Cod de inscriere: creative

Daca nu acum, atunci cand? Daca nu tu, atunci cine?

- See more at: http://impact-events.ro/conferinta-putere-nemarginita#sthash.obHdGiJn.dpuf

 

Pentru mai multe detalii, contactaţi: Cristina Udrescu, Managing Director, Creative Core Evolution , 0724.364.843, cristina@creativecom.ro

 

 

Despre Creative Core Evolution

Creative Core Evolution
www.creativecom.ro
office@creativecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-core-evolution/conferinta-putere-nemarginita-va-avea-loc-pentru-prima-data-in-romania-18-octombrie-2014