World of Digital, intre continut, strategie, pozitionare si inspiratie

BUCURESTI - 19 octombrie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Live site

Citizens of Digital isi dau intalnire online, la o noua editie World of Digital Autumn 2021. Pe 25 și 26 Octombrie, de la 11.00 la 14.00. Am pregatit un line-up consistent, cu invitati premium, pe care abia asteptam sa ii prezentam!

KV Event

Editia aceasta vine, de asemenea, cu o abordare 360 a mediului digital. Incepem cu o incursiune in istoria digitalului, povestim ulterior despre cat de importanta este strategia in mediul online si mai ales, implementarea ei conform planului si cum jonglam cu ale noastre cuvinte, astfel incat privitorul sa puna pauza la scroll. Intotdeauna povestile de succes ne vor inspira, asadar vom povesti si despre ce inseamna sa creezi continut educativ sau cum sa iti gasesti nisa si sa ramai focusat pe ea.

Influencer Marketing este in continua crestere, prin urmare nevoia de automatizare a procesului vine natural. Vom discuta despre cum putem face asta dar si cum putem promova cu real succes un magazin online. Ne plac podcast-urile, iar daca te gandesti sa si realizezi unul, atunci este bine sa stii care sunt provocarile si principiile pe care se construieste un produs de succes. In aceasta nota, ajuta si expunerea unei campanii de succes a unui brand, de unde te poti inspira pentru actiuni aplicabile produsului/business-ul tau. Si desigur, pe final de an dar inceput de planificare pentru urmatorul, prezentam si care sunt noutatile si trendurile in 2022.

Vom fi impreuna cate 3 ori pe zi, luni si marti, de la 11.00 la 14.00 :)

Ziua 1 - 25 octombrie:

11.00 - 11.50 Sorin Psatta, Former Integrated Communication Director @Graffiti - Clasic PR vs digital PR

11.55 - 12.40 Mihai Bonca, Marketing & Brand Transformation Professional - Masterclass - Brand Architecture. How does the personal brand differ from the commercial one?

12.40 - 13.10 Liviana Tane, Publisher at The Writing Journey Mastering the art of online storytelling;

13.10 - 13.40 Alexandra Mircea, Medic dentis & Owner clinica Dentalist & TikToker - how to create educational content on Tiktok;

13.40 - 14.00 Florina Toma, Content Creator - How to find your Instagram niche and stick to it;

Ziua 2 - 26 octombrie:

11.00 - 11.30 Costin Cocioaba - How to fully automate the implementation of an influencer marketing campaign?

11.30 - 12.00 Andy Szekely, Autor, Speaker & Founder at AS inner circle - Revive and foster creative thinking;

12.00 - 12.30 Cosmin Daraban, CEO & Co-Founder Gomag - How to create and manage an online shop?

12.30 - 13.00 Mihai Morar, Om de radio, gazda podcastului "Fain&Simplu the success story behind of "Fain & simplu" podcast;

13.00 - 13.30 Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro & Fondator MTH Digital - Digital trends in 2021;

13.30 - 14.00 Laurentiu Ion - Head of Digital and Media Pepsico, The story behind a successful online campaign;

Accesul la eveniment este gratuit si va fi transmis live pe pagina de Facebook World of Digital.

Moderatori: Laura Pirlog, producator si organizator & Alex Grecu, MC, Radio Host & Voice Over!

PARTNERS:

World of Digital is Powered by LIDL ROMANIA

Premium Partner - Pepsi Romania

Gold Partner - ANSWEAR

Silver Partner - Wet Hard Seltzer, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti

Evenimentul este transmis #LIVE cu sprijinul TheLIVE.agency, din spatiul Marcom Hub - showroom de tehnologie si pop-up events, concept pentru industriile creative.

World of digital este un concept marca Creative Energy Corner!

Daca nu te-ai alaturat comunitatii nostre, te asteptam sa ne dai un LIKE, SHARE, LOVE, pe Facebook & Instagram. Pentru un boost de networking online & informatii despre social media, JOIN Grup World of Digital.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-energy-corner/world-of-digital-intre-continut-strategie-pozitionare-si-inspiratie