Tom Tailor vine la Stilago. Haine lejere pentru oameni relaxati

BUCURESTI - 29 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport, Retail

Oricât de mult am iubi vara, zilele caniculare ne fac probleme. De aceea, hainele lejere, ușoare, din materiale naturale, fluide, care lasă pielea să respire în voie, sunt ideale în garderoba oricui în aceste peri oade toride.

Tom Tailor vine la Stilago. Haine lejere pentru oameni relaxati

De câte ori nu ați simțit nevoia, într-o zi toridă în care soarele pusese stăpânire pe oraș, să vă aruncați pantofii cu toc din picioare și rochia care stă să pleznească pe corp, chiar dacă vă mulțumeau privirile admirative ale oamenilor de pe stradă, visând la o rochie lungă din pânză și niște balerini?

Dacă îti lipsesc hainele lejere din garderobă, soluția este Tom Tailor.

Celebrul brand intră în secțiunea Fashion de pe Stilago, cel mai exclusivist magazin online de fashion din România, începând cu data de 29 iunie cu colecții pentru toată familia.

Filozofia lor, “Casual fashion, for a casual life”, i-a ghidat în dezvoltarea afacerii înca din 1962, când s-au pus bazele companiei germane care deține acest brand.

Deși păstrează liniile clasice, colecțiile Tom Tailor au o bogată paletă cromatică, atât pentru liniile masculine, cât și pentru cele de damă și copii.

Chiar dacă ești un cumpărător critic, greu de convins, cu siguranța în colecția Tom Tailor vei găsi ceva care să te mulțumească. Sunt ținute lejere, ușor purtabile, care pot fi adoptate cu lejeritate atât în vacanțe cât și la birou.

“Moda nu trebuie să fie un dictator, ea trebuie să inspire libertate”.

Oamenii relaxați, optimiști, care vor să fie în pas cu moda, dar fără să-și complice existența purtând haine incomode doar pentru că sunt în trend, aceștia sunt iubitori brand-ului Tom Tailor care astăzi se vinde în 35 de țări.

Iar secțiunea Fashion de pe Stilago este varianta cea mai lejeră de a face cumpărături de calitate fără niciun stres, plimbându-te virtual ore în șir fără să obosești, răscolind cu mouse-ul printre rafturi, având garanția că aici se vând doar brand-uri de calitate, atent selecționate de specialiști în domeniu.

Despre Stilago

Lansat în urmă cu un an, Stilago este cel mai exclusivist magazin online de fashion, care se adresează femeilor stilate și active. Clubul oferă fashionistelor peste 500 de mărci internaționale și se pot bucura de aceleași articole vestimentare existente în vitrinele magazinelor din Milano, Paris sau New York , dar cu reducere de până la 70% și fără a mai fi nevoite să facă față aglomerației din mall-uri.

Stilago.ro este un magazin online de referinta in domeniul shopping-ului online care oferă branduri internaționale precum: D&G, Calvin Klein, Cacharel, Ferre, Givenchy, Guess, Valentino, Versace, Hugo Boss, John Richmond, Kenzo, Lagerfeld, Max Mara, Miss Sixty, Missoni, Moschino, Ray Ban, Roberto Cavalli, Sergio Tacchini, Tom Taylor, UGG, United Colors of Benetton, Ray Ban, Diesel, Guess, Max Mara, Replay, Tom Tailor, Cerruti, Rick.

Ca parte a Studio Moderna Group, Stilago cooperează cu Studio Moderna pentru a le pune la dispoziție utilizatorilor cele mai bune servicii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-ideas/tom-tailor-vine-la-stilago-haine-lejere-pentru-oameni-relaxati