De ce sa inchiriezi o cabina foto la un eveniment?

BUCURESTI - 17 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Beneficiile aduse de inchirierea cabinei foto booth la un eveniment. De ce sa inchiriem cabina foto?

inchiriere cabina foto booth bucuresti

inchiriere cabina foto booth bucuresti

 “Inchirierea unui cabine foto este un trend popular si va face intotdeauna deliciul invitatiilor. “ 

Cardinalle Photography

Inchirierea unei cabine foto cu o ocazia unui eveniment precum aniversare, nunta, botez sau petrecere corporate reprezinta un fenomen care a luat o foarte mare amploare in ultimii ani.

Faptul ca invitatii sunt animati, socializeaza, poarta acesorii funny, se iau la intrecere in mesajele haioase din fotografii, creaza un engagement ce confera un plus de valoare fiecarui eveniment.

Ce poate fi mai important decat evenimentul sa fie unul reusit? Fiecare din noi  nu isi doreste  sa ia parte la un eveniment plictisitor.

Acesta este si rolul principal al cabinei fotobooth: sa sparga  barielele de plictiseala dintre invitati.

1. DISTRACTIE PENTRU TOATA LUMEA

Cabina foto, denumita si fotobooth va scoate de la mese si invitatii mai timizi sau reticenti in a dansa sau a lua parte la alte activitati. Nu exista o nisa de varsta catre care tinteste utilizarea cabinei foto: acesta este deliciul copiilor, iubita de tineri si apreciata de varstnici.

2 . PRETURI PENTRU INCHIRIERE CABINA FOTO?

Ofertele de pret inchiriere cabinei foto difera in functie de durata dorita.  Atfel puteti opta pentru pachete atractive incepand de la cateva ore si pana la pachete full-time event de 8-10 ore (arhisuficient!).

3. DECORURI HAZLII SI ACCESORII

Decorurile si accesoriile cabinei foto reprezinta cireasa de pe tort. Ochelari supradimensionati, mustati, sticle, peruci, catuse, spade si costume de vicking sau de vampire…te miri ce, am vazut odata la un eveniment din Bucuresti, cabina foto  ce avea o costumatie de mumie.

4. MAI MULTE FOTOGRAFII, MAI MULTE AMINTIRI PLACUTE

De obicei, pachetele cu oferte pentru inchirierea cabinelor foto, vin cu fotografii printate NELIMITAT. Astfel putit fi siguri ca fiecare din invitati pleaca cu cate o amintiri placuta.

5. OPERATOR SPECIALIZAT PE TOATA DURATA INCHIRIERII CABINEI   

Odata inchiriata cabina, dvs. nu trebuie sa va mai faceti griji pentru nimic, veti beneficia de un operator specilizat care va asigura transportul, punerea in functiune si corectarea erorilor tehnice.

6. RECOMANDARI INCHIRIERE CABINA FOTO

Daca cautati sa inchiriati o cabina foto cu ocazia unui eveniment, atunci trebuie sa luati in considerare urmatoarele aspect:

- calitatea cabinei foto;
-  variatatea decorurilor si a accesoriilor;

- flexibilitatea pachetelor de oferta;

-RECOMANDARILE CLIENTILOR: o treaba destul de buna a facut-o firma  Cardinalle Photography , ii puteti gasi online, cautand pe google Cardinalle Photography: decoruri si accesorii de top, cabine super performante, personal politicos si pachete atractive de preturi

Despre Creative IT Media

Agentie de publicitate si marketing, specializata in branding, campanii de comunicare si promovare online. Generam solutii creative de publicitate