Fotografia de botez

BUCURESTI - 23 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Fotografia de botez: ce trebuie sa faca un fotograf de botez si ce trebuie sa cunoasteti dvs. inainte de a alege un fotograf sau o echipa foto video pentru botez

fotograf Botez Bucuresti

fotograf Botez Bucuresti

 Fotograful de botez trebuie in primul rand sa iubeasca si sa inteleaga copii mici. Altfel nu are cum sa rezoneze cu acestia. In timpul unui botez copii pot fi agitati si plange foarte mult iar daca fotograful nu va anticipa reactiile acestora, nici cadrele finale nu vor fi atat de spectaculoase. 

Cardinalle Photography

Fotografia de botez, chiar daca aparent sta in umbra fotografiei de nunta, reprezinta o tehnica pe care nu toti fotografii o exploateaza la adevarata capacitate.

Motivul: bugetul acordat fotografierii unui botez tinde sa fie cu 50% mai putin din bugetul alocat fotografiei unei nunti.

Un fotograf profesionist de evenimente cunoaste faptul ca pe langa nunta, botezul reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata personala a unei familii. Amintirile din cadrul acestei ceremonii trebuie sa se pastreze pentru totodeauna!

Pe langa fotografii, ideal ar fi sa ramaneti si cu filmarea evenimentul, precum si cu un album fotografic. O echipa foto video de botez  poate genera toate aceste posesiuni.

Ce trebuie sa aiba in vedere un fotograf de botez?

Fotograful de botez trebuie in primul rand sa iubeasca si sa inteleaga copii mici. Altfel nu are cum  sa rezoneze cu acestia. In timpul unui botez copii pot fi agitati si plange foarte mult iar daca fotograful nu va anticipa reactiile acestora, nici cadrele finale nu vor fi atat de spectaculoase.

In al doilea rand fotograful cat si videograful de la botez trebuie sa fie in permaneta activi. Momentele fiind putine, copii fiind imprevizibili trebuie sa fie pe faza’ sa surprinda nu doar momentele, cat si principalii protagonisti din aceastea: micii botezati!

Nu in ultimul rand, fotograful trebuie sa dispuna de toata aparatura necesara realizarii serviciului foto in cele mai bune conditii: obiective profesionale, lumini, stative, aparatura de rezerva! Intradevar nu aparatura face diferenta dintre un fotograf mediocru si unul bun, insa nici rezultate nu poti avea daca nu dispui de un minim necesar.

Recomandari foto video botez Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei echipe foto-video pentru botez in Bucuresti, puteti apela cu incredere la fima: Cardinalle Photography.  

 

Despre Creative IT Media

Agentie de publicitate si marketing, specializata in branding, campanii de comunicare si promovare online. Generam solutii creative de publicitate