Invitatii de nunta handmade

BUCURESTI - 30 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Internet

Atelier creativ: realizam invitatii de nunta deosebita cu mainile noastre harnice. gandite si adaptate de catre graficienii nostri inventivi

invitatii de nunta handmade

invitatii de nunta handmade

 Invitatiile sunt realizate de noi, in atelierul nostru si cu mainile noastre harnice, nu sunt un model de serie. Sunt gandite si adaptate de catre graficienii nostri creativi. Grafica, ornamentele , conceptul acestora ne apartin in proporie de 100%! 

Razvan

Nunta, botezul reprezinta momente de o deosebita importanta in viata noastra. Pe langa toate etapele de pregatire a evenimentului in sine, trebuie sa acordam o atentie speciala si invitatiilor nostri: prieteni, parinti, nasi, apropiati ai familiei etc.

Atelierul de invitatii handmade VISE DE NUNTA, a fost creat in sprijinul dvs. din dorinta de a va surprinde si incanta apropiatii cu modele de invitatii deosebite, invitatii personalizate, cu o tematica aparte, aleasa de dvs. care sa va reprezinte.

Pe piata circula o gama larga invitatii, “invitatii de serie”, ieftine ce este drept ca si pret, dar cu un aspect kitsch-os, de prost gust…Poate fi de-a dreptul jenant, sa te prezinti in fata apropiatilor, cu un model de invitatie, care exista o reala posibilitatile sa il fi primit in trecut, poate si de mai multe ori…(fiind modele de serie). Astfel de abordare va rapi orice urma de personalitate a evenimentului.

Pentru invitatii de nunta, sau botez dupa caz,  care sa surprinda, din gama premium, atelierul nostru realizeaza pentru dvs.:

INVITATII DE NUNTA HANDMADE

Invitatiile sunt realizate de noi, in atelierul nostru si cu mainile noastre harnice, nu sunt un model de serie.  Sunt gandite si adaptate de catre graficienii nostri creativi. Grafica, ornamentele , conceptul acestora ne apartin in proporie de 100%!

Din aceasta cauze aceste invitatii sunt unicat

INVITATII POZA MIRILOR SAU A BEBELUSULUI

Aflate la mare cautare, realizam invitatii de nunta personalizate cu poza mirilor sau a bebelusului (daca vorbim despre invitatii de botez).

Practic aceaste invitatii au ca principali protagonisti: cuplul de miri sau micutul botezat.

Pentru realizarea acestor invitatii, pozele trebuie sa fie “musai” profesionale adica facute de un fotograf profesionist: obiective, lumini si alte chestii…altfel este pacat.

Puteti discuta si cu “fotograful nostru de servici”, Razvan.

Puteti vedea modelele de invitatii la noi pe site:

www.visedenunta.ro

Cele bune si un eveniment de vis!

Despre Creative IT Media

Agentie de publicitate si marketing, specializata in branding, campanii de comunicare si promovare online. Generam solutii creative de publicitate