BOSS Black Womanswear – prima colectie pentru femei disponibila in magazinul monobrand

BUCURESTI - 18 iunie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Incepand cu aceasta vara, magazinul monobrand HUGO BOSS de pe Calea Victoriei din Bucuresti inaugureaza sectiunea dedicata femeilor, aducand in prim-plan colectia BOSS Black.

BOSS

BOSS

Noua colectie ofera o selectie completa de outfits pentru toate ocaziile intr-o paleta de culori sofisticata si discreta. Forma si croiala hainelor de birou sunt redefinite pentru o Lady BOSS contemporana.

Tailoring Iconic

Este momentul sa renuntam o perioada la outfiturile (mult prea) sportive si sa ne bucuram de croiala comoda dar impecabila a unui deux-piece de inspiratie masculina. Costumul BOSS este reinventat intr-o silueta puternica si moderna, folosind nuante neutre, texturi usoare si contraste intre fluiditate si structura, opac si translucid. Aceasta abordare proaspata si usor oversize este perfect adaptata sezonului de vara.

In magazin, serviciul de tailoring masculin si feminin ofera personalizarea pieselor achizitionate in functie de necesitatile clientului.

Effortless Chic si Minimalism

Aceasta este atmosfera care defineste colectia de vara BOSS 2024. Un mix de costume pentru birou, jachete, camasi si rochii care contureaza un echilibru subtil intre eleganta si confort, aducand un aer contemporan si rafinat in garderoba fiecarei femei. Poti crea usor aproape orice tinuta intr-un stil definit si elegant, adaugand  variantele de seara ale sacourilor si rochiilor din selectia BOSS Black.

Nuantele monocrome sunt completate in colectiile de vara de accente lila si peach pentru a mixa outfitul ideal pentru tine, indiferent de ocazie. 

 

Descopera noile colectii in magazinul HUGO BOSS din Bucuresti, Calea Victoriei 63 - 81.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/boss-black-womanswear-prima-colectie-pentru-femei-disponibila-in-magazinul-monobrand