Brandul Levi’s celebreaza luna Pride cu o colectie inspirata de cultura Rodeo LGBTQIA+

BUCURESTI - 14 iunie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru luna Pride 2024, brandul Levi’s sarbatoreste bucuria de expresie queer cu o colectie inspirata de cultura rodeo LGBTQIA+ din anii ’70s pana azi. Brandul Levi’s incurajeaza membrii si aliatii comunitatii LGBTQIA+ sa celebreze libertatea de exprimare cu o suita de mesaje de la personalitati.

Levi's

Levi's

Vestimentatia western face parte din ADN-ul brandului Levi’s, iar colectia Pride 2024 e inspirata de evenimentele queer “Rainbow Rodeos”, originare din Nevada in anii ‘70s. Colectia este inspirata de grafica si influentele pieselor vintage Levi’s si afisele de arhiva cu o noua stralucire – strasuri, tinte de cupru, denim plastifiat auriu si multe altele – continand o gama extinsa de topuri, pantaloni si accesorii. De la tricoul Cinched Shortstack si maieul Cropped Muscle la geaca Liberation Western Trucker, broderie de inspiratie western si motive curcubeu dau colectiei un aspect rodeo fluid si euforic. Modele reversibile sau look-uri complete, aceasta este o colectie ideala pentru a-ti crea propriul stil.

 

Personalitatile care sustin colectia Pride 2024 sunt, printre altii, muzicianul country Orville Peck; Mattise Andrews, model si makeup artist; Bronze Avery, muzician si fondator al Ruxwood, brand de lenjerie intima; Violet Chachki, drag queen (castigatoare a sezonului 7 al show-ului RuPaul's Drag Race); Paris Helena Elyte, fotograf de beauty; si Bailey Salisbury and Sean Monaghan, fondatorii Stud Country, o comunitate de line-dancing.

 

Levi’s a sustinut consecvent ani la rand drepturile si problemele cu care se confrunta comunitatea LGBTQIA+. De la angajatii companiei care au participat la marsurile Pride timpurii din San Francisco pana la a fi una dintre primele companii care au sustinut Equality Act, Levi Strauss & Co. si-a exprimat cu mandrie si consecventa suportul pentru comunitatea LGBTQIA+. Sa nu uitam ca jeansii Levi’s 501 au fost purtati decade ca simboluri ale protestului, solidaritatii si libertatii de exprimare.

 

In plus, pentru sustinerea comunitatii LGBTQIA+, brandul Levi’s doneaza 100.000 de dolari catre Outright International, o organizatie globala care se preocupa cu respectarea drepturilor membrilor LGBTQIA+ din intreaga lume.

 

Colectia Levi’s Pride 2024 este disponibila pe Levi.com si in magazinuul din AFI Cotroceni.

 

 

 

Despre brandul Levi’s

 

Brandul Levi’s este epitomul stilului American clasic si degajat. Din momentul in care Levi Strauss & Co. Inventati in 1873, jeansii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recognoscibile piese vestimentare din lume — captivand imaginatia si loialitatea oamenilor vreme de generatii. Azi, portofoliul brandului Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit inovator unic in industria textila. Gama sa de articole din denim si accesorii este disponibila in peste 110 tari, oferind posibilitatea celor din intreaga lume sa-si exprime stilul personal. Pentru mai multe informatii despre brandul Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

 

Despre Levi Strauss & Co.

 

Levi Strauss & Co. Este una dintre cele mai mari companii producatoare de imbracaminte si liderul global in productia de denim. Compania creaza si comercializeaza jeansi, imbracaminte casual si accesorii pentru barbati, femei si copii sub brandurile Levi's, Dockers, Levi Strauss Signature si Beyond Yoga. Produsele sale sunt comercializate in peste 110 tari din intreaga lume, printr-o combinatie de lanturi de magazine de sine statatoare, magazine din complexuri comerciale, site-uri, si o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine dedicate. Venitul net raportat de Levi Strauss & Co. in 2023 a fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, intrati pe http://levistrauss.com, iar pentru noutati despre companie si comunicate de presa, accesati http://investors.levistrauss.com.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/brandul-levi-s-celebreaza-luna-pride-cu-o-colectie-inspirata-de-cultura-rodeo-lgbtqia