Comunicate Creative Market

Creative Market

Compania Creative Market a emis 613 comunicate de presa

 • Victoria's Secret tocmai a deschis al doilea magazin în București

  VS Afi Opening

  BUCURESTI - 28 octombrie 2022

  Victoria's Secret, retailer-ul specializat in lenjerie intima si produse de infrumusetare, inclusiv colectii moderne, inspirate de moda, parfumuri fine, ingrijire corporala si imbracaminte, precum si Victoria's Secret PINK, isi extinde prezenta globala prin deschiderea celui de-al doilea magazin in Bucuresti, Romania.    comunicatul de presa

 • Made & Crafted, o campanie care jongleaza cu stilul gotic pentru sezonul toamna-iarna 2022

  Levi's

  BUCURESTI - 25 octombrie 2022

  Ultima campanie Levi’s, Made & Crafted, se concentreaza pe un design simplu, clasic, care se joaca cu formele, proportiile si siluetele. Pentru sezonul toamna-iarna 2022, acest mix dintre clasic si experimental se exprima printr-o viziune gotica si darkwave, avand un impact asupra topurilor, a pantalonilor, a tricotajelor si bineinteles, a imbracamintei dedicate exteriorului.

      comunicatul de presa

 • Geci perfecte pentru zilele mai reci

  Bonprix

  BUCURESTI - 24 octombrie 2022

  Atunci cand suntem in cautarea unei geci perfecte pentru zilele mai reci, incercam in general sa echilibram confortul cu stilul si tendintele. Daca esti in cautarea unor haine pentru exterior care sa combine aceste 3 lucruri, atunci avem ceva pentru tine. Pentru sezonul de toamna, marca bonprix a adaugat la gama sa modele, care vor fi pe placul celor mai exigente trendsettere!     comunicatul de presa

 • Ai parte de un look confortabil si cool in sezonul rece alaturi de Levi's

  LEVI'S

  BUCURESTI - 21 octombrie 2022

  Poate unul dintre cele mai dificile momente in ceea ce priveste creativitatea stilistica este aparitia sezonului toamna-iarna. Temperaturile scazute ne obliga de cele mai multe ori sa apelam la principiul de overlayering, renuntand la un aspect atractiv pentru metodele de intrebuintare.

      comunicatul de presa

 • Victoria's Secret lanseaza o campanie menita sa inspire femeile din intreaga lume

  Victoria's Secret

  BUCURESTI - 19 octombrie 2022


  ”Undefinable” este o campanie la nivel global, menita sa consolideze angajamentul continuu al brand-ului Victoria's Secret de a sustine vocile si perspectivele unice ale oricarei femei. Inspiratia si povestile autentice impartasite de-a lungul timpului fac parte din devotamentul brand-ului de a evolua, de a asculta si de a reafirma faptul ca frumusetea a fost intotdeauna definita in mod diferit de fiecare dintre noi. Campania apeleaza la experiente personale si abordeaza importanta recunoasterii faptului ca femeile nu pot fi definite de nimeni.
      comunicatul de presa

 • Tonifierea pielii va deveni un rasfat alaturi de BEAR

  FOREO

  BUCURESTI - 17 octombrie 2022

  Probabil ti s-a intamplat sa te identifici si tu cel putin odata cu personajul lui Anne Hathaway din celebrul film ”The Devil Wears Prada”, unde aceasta incearca sa se obisnuiasca cu orasul si responsabilitatile ce apar odata cu incheierea verii.
  Necesitatea reintoarcerii la viata de zi cu zi - inclusiv la job - reprezinta un refresh in materie de rutine de infrumusetare. Toamna aduce odata cu ea alte nevoi ale tenului, printre care dorinta unui aspect stralucitor si tonifiat.
      comunicatul de presa