FOREO celebreaza un deceniu de inovatie sustenabila

BUCURESTI - 24 august 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

FOREO este lider in domeniul beauty-tech, fiind recunoscut la nivel international pentru solutiile sale privind ingrijirea pielii, a corpului si cea orala.

FOREO

FOREO

In 2023, brandul celebreaza 10 ani de existenta, cautand sa isi respecte in continuare angajamentul de a elabora produse inovative, de calitate si durabile. Astfel, din 2013 pana in prezent, FOREO a revolutionat industria frumusetii, oferind clientilor experiente unice care au rezistat cu succes testului timpului.

 

Intr-o era in care preocuparile privind mediul cresc de la o zi la alta, FOREO adopta o atitudine proactiva fata de sustenabilitate. Dupa crestere alarmanta a deseurilor de plastic si a produselor de unica folosinta, FOREO isi propune sa perturbe cultura uzurii planificate, in care produsele sunt concepute pentru a se defecta rapid. Acordand prioritate durabilitatii si longevitatii, brandul promoveaza un consum responsabil si diminueaza nevoia de a inlocui frecvent produsele folosite in rutinele de ingrijire. In acest mod, FOREO nu ofera doar solutii remarcabile cu beneficii dovedite, ci reduce si efectele negative pentru planeta.

 

Michaela, utilizatoare FOREO LUNA din Suedia incepand cu 2013, subliniaza longevitatea si eficacitatea dispozitivului ei: „Da, inca folosesc primul meu dispozitiv LUNA. Si  daca ma gandesc bine, abia l-am incarcat de cateva ori de cand l-am achizitionat. Durata de viata a bateriei este formidabila. Folosesc dispozitivul de 3-4 ori/saptamana, fiind foarte eficient inn a dubla efectele oricarui demachiant pe care il folosesc. Tocmai aceasta capacitate extraordinara de a indeparta reziduurile grele ma face sa-mi doresc sa-l folosesc pana in punctul in care ajunge sa fie inutilizabil - si cu siguranta, va mai dura ceva pana in acel punct."

 

Maria, utilizator FOREO LUNA din Spania incepand cu 2013, evidentiaza durabilitatea exceptionala a dispozitivului: „Am un dispozitiv LUNA de foarte mult timp si ma gandeam intr-o zi de cat timp il am oare, pana cand, am gasit chitanta: 2013! Dupa ani de utilizare, pot spune cu sinceritate ca dispozitivul inca este ca nou. Este perfect. Perii sunt intacti, iar functionalitatea este la cote maxime."

 

Acestea sunt doar o parte din experientele clientilor care dovedesc calitatea de durata si performanta exceptionala a produselor FOREO. Indiferent de orice dispozitiv ar fi vorba, brandul a reusit sa creeze o experienta de frumusete exceptionala, care rezista cu brio in fata testului timpului.

 

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atat timp, cat si bani, oferind in acelasi timp rezultate premium de ingrijire a pielii si frumusete. Terapie cu lumina LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsatii T-Sonic – aceste tehnologii revolutionare nu mai apartin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Si cea mai recenta descoperire? O rutina suedeza de ingrijire care se bazeaza pe un numar minim de produse alcatuita din doar 3 pasi si jumatate si care ofera rezultate impecabile. Aceasta rutina foloseste patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate in armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 si ISSA 3. In doar sapte minute, iti vei curata, netezi si hidrata tenul. Bine ai venit in lumea FOREO!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/foreo-celebreaza-un-deceniu-de-inovatie-sustenabila