O noua descoperire: Pe fata ta traieste un microorganism cauzat de transpiratie ce se hraneste cu bacterii

BUCURESTI - 2 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Compania de beauty FOREO a anuntat descoperirea unui nou organism microsopic din transpiratia oamenilor, ce foloseste o “duza de aspiratie” prin care extrage celulele moarte ale pielii si bacteria care poate cauza eruptii dupa exercitiile fizice.

foreo das wasser

Intr-un videoclip publicat in exclusivitate ieri pe Youtube, oamenii de stiinta de la Institutul FOREO au anuntat descoperirea a ceea ce ei numesc cu drag ‘LUNA bug’ sau Lunae Radiatus.

Printre caracteristicile sale unice se numara:

O duza de aspiratie ce extrage celulele moarte daunatoare de pe piele, aparute dupa antrenamente, care pot bloca porii si cauzeaza infectii.

Protuberantele de pe pieptul sau curata celulele pielii in gramezi microscopice pentru o extragere mai usoara.

Inabilitatea de a defeca va sfarsi prin a-i creste marimea pana la 6 micrometri.

O urma rara asemanatoare cu un gandac hyperphagia ceea ce inseamna ca va aspira si manca pana cand se va dizolva spontan, lasand o ‘stralucire umeda’ inofensiva pe fata.

In videoclip, directorul cercetator Lucy Desudo, de la Institutul FOREO din Stockholm, Suedia, vorbeste despre descoperirea “LUNAE RADIATUS”, sau ceea ce numim cu drag la Institutul FOREO LUNA bug, a fost descoperit locuind in pielea celor care se antreneaza la sala de trei ori pe saptamana. Microorganismul are o duza de aspiratie pe fata, care inhaleaza celulele moarte create prin exercitii. Din pacate, se pare ca ii lipseste abilitatea de a defeca, astfel incat in momentul in care atinge marimea maxima, se dizolva spontan, lasand o urma de ‘stralucire umeda’.

LUNA bug a fost descoperit in urma luarii unei mostre de catre Institutul FOREO, la care au participat 8000 de oameni voluntari. Experimentul poate fi vazut ca un raspuns evolutionist al naturii pentru o curatare naturala, cand este prezenta transpiratia. Dornic sa scoata in evidenta descoperirea, FOREO este onorat sa anunte urmatoarele planuri de lansare a unei noi linii de cosmetice, denumite DAS WASSER, ‘transpiratie la sticluta’, ca parte dintr-o gama larga de lansari planificate in iunie 2019.

“Constientizam ca nu toti cetatenii din lume sunt dispusi sa faca exercitii de trei ori pe saptamana, astfel incat sa creeze conditii optime de crestere a bacteriei LUNA”, mentioneaza CMO-ul FOREO Steve Thomson. “De aceea, avem in plan sa lansam in urmatoarele luni o linie in totalitate organica si vegana FOREO DASS WASSER la sticluta, permitandu-le celor care nu fac exercitii sa-si creasca propriile bacterii LUNAE RADIATUS.”

Doamna Desudo adauga, “Se pare ca, in cazul asta, numarul magic este trei. Daca vrei sa prinzi bacteria-LUNA, iti recomandam sa incepi exercitiile fizice de trei ori pe saptamana, pentru a obtine cel mai fresh ten pe care l-ai avut vreodata. Sau cauta in magazine sticluta cu transpiratie, disponibila in cantitatea de 25ml, 50ml si 100ml – perfecta pentru orice stil de viata, chiar si pentru calatoriile de afaceri, pentru a o putea lua oriunde.”

FOREO a confirmat ca in urma procesului complex de a obtine transpiratie umana, in afara de angajatii lor in numar de 3000 de persoane, DAS WASSER va solicita un pret minim de 40 de dolari pentru 25 ml. Negocierile implica salile de sport din lume, pentru o obtinere mai facila a transpiratiei, astfel incat bacteria LUNA sa se dezvolte.

Linia DAS WASSER de transpiratie la sticla va fi valabila in magazinele artizanale si pe FOREO.com din iunie 2019. Doritorii sunt rugati sa se inregistreze pe site, pentru un acces rapid si din timp.

“In urma realizarii unei astfel de descoperiri profunde, care va ajuta oamenii sa aiba un ten luminos dupa exercitii, brand-ul FOREO considera ca macar atat poate face pentru acestia,” adauga Thomson.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/o-noua-descoperire-pe-fata-ta-traieste-un-microorganism-cauzat-de-transpiratie-ce-se-hraneste-cu-bacterii