Pure Confort: stilurile de vara DiKa in tesaturi naturale

BUCURESTI - 21 iunie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

DiKa, brandul prêt-à-porter feminin fabricat in intregime in Europa, este aliatul femeilor stilate, care doresc sa poarte articole de imbracaminte racoroase in zilele toride.

DiKa

DiKa

Cea mai recenta colectie a brandului pe care il cunoastem de cand eram mici prezinta articole realizate din tesaturi naturale, care imbina confortul cu eleganta fara efort, perfecte pentru zilele calde de vara.

DiKa aduce in prim plan bumbac 100%, in si canepa - tesaturi racoroase, prietenoase cu pielea si usor de intretinut.

• Bumbac: moale, respirabil si hipoalergenic, este ideal pentru pielea sensibila. Alege o salopeta sau o pereche de pantaloni monochrome pentru toate zilele care continua dupa birou cu o iesire in oras.

• In: imbracamintea de in DiKa utilizeaza tesaturi certificate European Flax, cultivate fara pesticide si produse cu un impact minim asupra mediului. Acest proces fara deseuri utilizeaza toate partile plantei de in, reflectand angajamentul DiKa pentru sustenabilitate. Noi ne-am indragostit de sacourile scurte si de rochiile midi cu centura in stil colonial, perfecte pentru orice ocazie.

• Canepa: devine mai rezistenta cu fiecare spalare, necesita resurse minime pentru ingrijire si filtreaza in mod natural razele UV, fiind o alegere ecologica. Rochiile de plaja sunt un excelent element de trecere de la malul marii la o plimbare pe faleza.

Exploreaza colectia de vara DiKa pentru piese versatile, durabile si termoreglabile, care ofera confort si rezistenta de zi cu zi: http://www.dikastore.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/pure-confort-stilurile-de-vara-dika-in-tesaturi-naturale