Victoria’s Secret deschide un nou magazin in Bucuresti

BUCURESTI - 1 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Victoria's Secret, liderul in retail de specialitate in lenjerie intima si produse de infrumusetare, colectii de fashion, parfumuri fine, ingrijire de corp si loungewear va deschide un nou magazin in Bucuresti.

Noul magazin va fi in Mega Mall si are un design inovator care creaza un spatiu imbietor, navigare simplificata pentru clienti si o experienta de shopping desavarsita. Magazinul va oferi o selectie de sutiene iconice ale brandului, chiloti si lenjerie de noapte dintr-o selectie de colectii, dar si Victoria’s Secret Beauty care include parfumuri iubite.

 

In noul magazin se vor putea face si fitting-uri de sutien personalizate, gratuit, fara programare prealabila.

 

Pentru a sarbatori deschiderea noului magazin, Victoria’s Secret a lansat o experienta pop–up deschisa in Mega Mall miercuri, 27 martie, cu cele mai iubite colectii de sutiene Victoria’s Secret, parfumuri populare si probari de sutiene gratuit.

 

 

Victoria’s Secret (NYSE: VSCO) este cel mai mare retailer de lenjerie intima de specialitate din lume, care ofera o gama larga de colectii moderne, inclusiv sutiene, chiloti, lenjerie casual si articole sportive, precum si parfumuri si produse de ingrijire corporala. VS&Co este format din brandurile de top de pe piata, Victoria’s Secret si Victoria’s Secret PINK, care impartasesc un scop comun de a inspira si incuraja clientii nostri in fiecare etapa a vietii lor, precum si Adore Me, un brand inovator de lenjerie intima condus de tehnologie, cu orientare digitala, care serveste femeile de toate marimile si bugetele in toate etapele vietii. Suntem angajati sa ii responsabilizam pe cei peste 30.000 de asociati ai nostri dintr-o retea globala de aproximativ 1.350 de magazine cu amanuntul in aproximativ 70 de tari. Victoria’s Secret se angajeaza sa inspire femeile din intreaga lume cu produse si experiente care le sustin rutina de ingrijire si le ofera incredere de sine, creand in acelasi timp conexiuni pe tot parcursul vietii si sustinand schimbarile pozitive.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/victoria-s-secret-deschide-un-nou-magazin-in-bucuresti