Victoria’s Secret iti pregateste evadarea de vara

BUCURESTI - 8 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Soarele te cheama, vei raspunde oare? Fa-ti bagajele de vacanta cu noua colectie de costume de baie, tinute de plaja si alte articole sexy.
Paseste catre viitor cu siluete clasice de vara inspirate anii ‘90s si inceput de anii 2000. Poarta cu incredere o paleta de culori si o arhiva de croieli inspirate din nostalgie, dar cu un aer improspatat si actual, in tendinte.

Victoria's Secret

Victoria's Secret

Bombshell Isle

Si daca vorbim despre prospetime si vacanta, evadeaza in ape de cristal albastru. Bombshell Isle imbina arome florale persistente cu nuca de cocos cremoasa pentru o semnatura invioratoare. Ca atingerea unei adieri racoroase, note cu parfum de ocean mangaie inima opalescenta a unui bujor perlat. La baza, descoperim lemn de santal si boabe de tonka, pentru o experienta completa de insula exotica. Descopera luxul paradisului.

Aceasta editie limitata Bombshell Escape e o abordare liberala a parfumului numarul 1 din America.

Aventura te asteapta.

Bombshell Escape evadeaza din cotidian si descopera paradisul cu guava tropical si revigorant, care energizeaza simturile ca o explozie de fruct roz. Evadarea continua intr-un acord marin. Nota de mijloc e un bujor stralucitor care se rasfata in soare. Odata ce patrunzi in jungla tropicala, palmierii te invaluie in arome de lemn si frunze acoperite de roua, pentru o baza radioasa si proaspata.

 

Ce spune parfumierul
“Am vrut sa transport Bombshell intr-un paradis luxuriant. Am fost scufundat complet in atmosfera tropicala technicolor si am stiut ca acesta e locul perfect pentru urmatoarea noastra aventura.” —Laure Breysse, parfumier

Familia de parfumuri: Tropical Floral
Note: Guava zemoasa • Bujor stralucitor de vara • Palmieri bogati

Colectia cuprinde:

Apa de parfum in variante de 50ml si 100ml
Cea mai concentrata si pura versiune a parfumului.

 

Apa de parfum spray de calatorie 7ml
Cea mai concentrata si pura versiune a parfumului — intr-o varianta ideala de calatorie.

Mist de parfum 250ml
O varianta mai usoara a parfumului.

Lotiune parfumata 250ml
Matasoasa si parfumata, combina cu Apa de Parfum sau Mist pentru o experienta persistenta.

Lotiune gel racoritoare 200ml
Hidratanta ca roua, o formula usoara, care improspateaza pielea.

Descopera aroma unei escapade tropicale si noile tale tinute de plaja favorite in cele trei magazine din Bucuresti: Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni si Mega Mall sau pe victoriassecret.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/victoria-s-secret-iti-pregateste-evadarea-de-vara