Fii pentru o zi Mos Craciun !

Locul desfasurarii: Piata Ovidiu

Organizator: Creative Media & Art

Fii pentru o zi Mos Craciun !

In dorinta de a ajuta o fetita cu autism , Ema Baba-Paun , sa aiba o viata normala , firma Creative Media & Art a lansat pe internet un single - Povestea de Craciun , interpretata de Aramis , care poate fi ascultata pe situl nostru , prin intermediul careia ii invitam pe toti cei care o asculta sa isi imagineze ce s-ar intampla daca fiecare om ar ajuta macar in ziua de Craciun macar un copil cu deficiente .

Am numit acest Eveniment "Fii pentru o zi Mos Craciun!" , si incepand cu ora 12 in ajun de Craciun vom instala o urna in Piata Ovidiu, Constanta, unde toti cei care doresc sa o ajute pe Ema vor putea depune bani pentru ea. Vor primi in shimb un Cd cu single-ul daruit de Aramis acestei minunate fetite.

Despre Ema si despre autism , despre lupta unei mame cu adevarat curajoase pentru a-si salva fetita de aceasta boala cumplita , desi resursele ei sunt extrem de limitate ( cele financiare - nu si cele sufletesti si intelectuale ) puteti sa cititi aici : http://help-ema.puls-il.ro

Va asteptam sa FITI PENTRU O ZI MOS CRACIUN !

Alegeti un copil daruiti-i iubirea voastra , faceti-l sa simta ca merita sa fie fericit !

Cu drag,
Sarbatori fericite!
Echipa Creative Media & Art
www.abecedar.com

Adina Tulbure
0765654413

Despre CREATIVE MEDIA & ART

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România (AGIRo) este (conform statutului) „o asociaţie non-guvernamentală, nonprofit, independentă, cu beneficiu public, continuatoare a Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România cu statut autentificat de Tribunalul Ilfov cu nr. 12686/1927 prin sentinţa nr. 39/30 iunie 1927 (de atunci în România Ziua Învăţătorului este 30 iunie) şi înscrisă în registrul persoanelor juridice nr. 354/1927; cu activitatea abuziv întreruptă în 1945 şi reactivată prin hotărârea celui de al XXVIII-lea Congres Naţional al Învăţătorilor din România şi al Învăţătorilor Români de peste Hotare de la Arad din 28-29 octombrie 2006”.
AGIRo funcţionează ca o federaţie având în jumătate din judeţele României asociaţii judeţene ale învăţătorilor care sunt membre AGIRo (13 membre fondatoare, celelalte aderând ulterior), iar în cealaltă jumătate a judeţelor sucursale judeţene ale AGIRo. Mai avem sucursale în alte 7 state în care există comunităţi româneşti.
Înainte de instaurarea regimului comunist AGIRo avea un patrimoniu uriaş. Liderii AGIRo au sfârşit în închisorile comuniste. AGIRo avea imobilele sale (case ale învăţătorului) în toate judeţele României, băncile sale în toate judeţele României, librăriile sale, case de odihnă.
Conform statutului „Membrii Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România se asociază în scopul cultivării spiritului de solidaritate, al ridicării prestigiului şcolii şi al cadrelor didactice, al recuperării tradiţiei asociative învăţătoreşti începută la 1869 şi a patrimoniului istoric al asociaţiei, al creşterii eficientei actului educativ prin dezvoltare profesională, ameliorarea legislaţiei, a programelor, a manualelor şi a materialului didactic, al promovării şi apărării drepturilor şi libertăţilor omului, al progresului comunităţii din care fac parte şi al comunităţii românilor de peste hotare şi al promovării intereselor morale, sociale şi materiale ale membrilor.
AGIRo este semnatară a Pactului naţional pentru educaţie.

Participare: Intrare libera